Zonwering Tiel

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Met zonwering Tiel krijg je de controle over de temperatuur in de ruimte terug. Het koelen van een pand met behulp van airconditioning kost veel geld. Met zonwerende folie is dit verleden tijd en bespaar je ook nog eens geld. In diverse sectoren in Tiel kan zonwering een uitkomst zijn. Zonwerende folie heeft specifieke voordelen per sector en er zijn ook algemene voordelen waaronder het besparen op energiekosten en het feit dat folie onderhoudsvrij is.

Reflect Glasfilm is leverancier van onder meer deze folie en werkt door heel Nederland en komt ook naar Tiel voor professioneel aanbrengen van zonwerende folie op ramen van je winkel, bedrijfspand, kantoor, particuliere woning, instelling of kinderdagverblijf.

Meer informatie over privacyfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Besparen op kosten van energie

Zonwerende folie is dé manier om het hele jaar door te besparen op kosten van energie. De folie houdt maar liefst 91% van de zonnewarmte tegen waardoor je in de zomer veel geld kan besparen op het koelen van een ruimte in Tiel. Met name voor bedrijfsruimtes en kantoren die moeten voldoen aan Arbo wetgeving voor wat betreft de werkplek kan dit veel voordelen hebben.

Daarbij komt dat werknemers gewoon naar buiten kunnen kijken en door de dag heen de ogen kunnen ontspannen door regelmatig verder weg te focussen. Het dag- en nachtritme kan worden behouden hetgeen met traditionele zonwering veel lastiger is omdat deze de ruimte meteen ook verduistert. Zonwerende folie is ook in de andere jaargetijden geschikt om financiële voordelen mee te behalen. In de winter houdt de raamfolie de warmte juist binnen waardoor je minder kosten hoeft te maken voor het verwarmen van panden in Tiel.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwering Tiel voor monumentale panden en detailhandel

Monumentale panden in Tiel zijn vaak voorzien van een mooi interieur of zijn in gebruik als museum. In een dergelijke omgeving mag uv-straling natuurlijk geen kans krijgen. Meubilair maar ook schilderijen of andere kunstobjecten kunnen hierdoor worden aangetast. In dat geval is zonwering Tiel de oplossing!

Zonwering houdt 99% van de uv-straling tegen waardoor verkleuringen worden voorkomen. In de detailhandel heeft raamfolie naast alle andere voordelen ook nog het voordeel dat het inbraak werend werkt. Overigens is deze inbraak werende werking natuurlijk ook in andere sectoren van belang. Ramen die zijn voorzien van zonwerende folie zijn een stuk minder gemakkelijk stuk te krijgen waardoor inbrekers veel minder kans hebben.

Vraag offerte aan
zonwering tiel 2

Zorg en Welzijn en Food industrie

Overal waar met mensen en met voedsel wordt gewerkt moet extra voorzichtig worden omgegaan met de gevolgen van glasbreuk. Ziekenhuizen, zorginstellingen maar ook kinderdagverblijven in Tiel hebben te maken met kwetsbare groepen die zich niet mogen verwonden aan scherven. Zonwerende raamfolie is scherf bindend waardoor scherven aan de folie blijven plakken en de kans op verwondingen minimaal is. Daarbij komt dat in deze sectoren vaak moet worden voldaan regelgeving voor wat betreft het beveiligen van glas. In de food industrie is het belangrijk dat glasscherven op geen enkele manier in voedsel terecht kunnen komen. Ook hier is de eigenschap scherf bindend van extra belang.

Zonwerende folie gaat maar liefst 12 jaar lang mee zonder dat de kwaliteit minder wordt en behoeft geen speciaal onderhoud.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto