Zonwering Rosmalen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Een aangename plek om te werken en te wonen is belangrijk. Dat snappen wij als geen ander. In de zomer proberen we de ruimte waarin we leven te verkoelen met behulp van airconditioning. Het resultaat? Een torenhoge energierekening. Veel van de zonnewarmte komt binnen via beglazing. Hoe fijn zou het zijn als de ramen juist de warmte zouden weren zodat jij geniet van een perfecte binnentemperatuur? Dat doet de zonwering van Reflect Glasfilm bij jou in Rosmalen..

Ervaar jij problemen rondom zonwering met jouw pand in de omgeving van Rosmalen? Lees dan snel verder. Reflect Glasfilm heeft een eenvoudige oplossing voor een complex probleem.

Het effect van zonwering Rosmalen

In vergelijking met traditionele zonwering werkt zonwerende raamfolie altijd. Zonwerende raamfolie houdt maar liefst 85% van de zonnewarmte buiten. In de winter houdt de folie de warmte juist vast. Het grote voordeel? Je bespaart het hele jaar door op energiekosten. Benieuwd naar alle andere voordelen? Scroll dan iets naar onder.

Ben je op zoek naar zonwering in de buurt van Rosmalen of omgeving? Onze raamfolie experts komen graag bij je langs.

Meer informatie over zonwering

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Verschillende soorten raamfolie

Reflect Glasfilm biedt een compleet en uitgebreid assortiment raamfolies. Zo is er voor elke situatie een passende oplossing. Zonwerende raamfolie is de ultieme oplossing voor de warmte van de zon. Zoek je een oplossing die het hele jaar door effectief is? Dan is isolerende raamfolie een optie voor jou. Deze raamfolie werkt isolerend in de winter en warmtewerend in de zomer. Hierdoor geniet je het hele jaar van meer comfort en verlaging van kosten.

Naast isolatie en warmtewering zijn er ook andere typen raamfolie, deze typen zijn gericht op veiligheid en decoratie. Zit er veel glas in jouw pand in de omgeving van Rosmalen? Dan is het risico altijd aanwezig dat het glas kan breken. Met veiligheidsfolie bescherm je iedereen in de ruimte doordat de folie de ruit bij elkaar houdt. Ook de detailhandel maakt slim gebruik van veiligheidsfolie op ramen. Hierdoor maak je het inbrekers extra moeilijk om glas te breken.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Vraag advies aan Reflect Glasfilm

Ben jij benieuwd wat onze zonwering voor jouw pand in de omgeving van Rosmalen kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij goed uitleggen hoe onze zonwering een oplossing kan zijn in jouw situatie. Reflect Glasfilm biedt een eenvoudige oplossing voor een complex probleem.

Contact opnemen met ons is heel eenvoudig door te bellen naar 024-6451616 of door het contactformulier in te vullen via onderstaande button. Ben jij enthousiast over zonwerende raamfolie en weet je precies wat je nodig hebt? Vraag dan gelijk een offerte aan.

Vraag offerte aan
zonwering rosmalen 1

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto