Zonwering raamfolie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering raamfolie: verhoog comfort, verlaag kosten

Te warm in de zomer en te koud in de winter, je bent niet de enige die er last van heeft. In de winter maken we veel gebruik van de verwarming om voor een aangename temperatuur te zorgen. Echter, in de zomer draait de airco weer op volle toeren. Rijzen bij jou de energiekosten de pan uit? Reflect Glasfilm heeft de oplossing. Met onze zonwering raamfolie heb je het hele jaar door comfort door een ideale binnentemperatuur en bespaar je op die manier gemakkelijk op je energierekening. Op deze pagina vind je alles over zonwering raamfolie.

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Wat is zonwering raamfolie?

In de zomer kunnen we volop genieten van de zon. Echter, als je binnen zit ontstaat er door de zon binnen een behoorlijke warmteontwikkeling. Onze zonwerende raamfolie geeft jou de controle over de binnentemperatuur terug. Raamfolie is een flinterdunne folie die op de beglazing wordt gemonteerd en beschikbaar is voor iedereen; voor zowel particulieren als bedrijven. Door het gebruik van een airco op warme dagen kost zonnewarmte ook geld. Met zonwerende raamfolie resulteert dat niet langer in extra, maar juist minder energiekosten. Het grote voordeel is dat onze raamfolie het hele jaar door functioneert. Zonwerende raamfolie houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter binnen. Het resultaat? Het hele jaar comfort, zonder onnodige energiekosten.

Ik wil meer weten over dit product

Raamfolie praktisch uitgelegd

Met de juiste raamfolie lopen de temperaturen niet meer zo hoog op, bespaar je kosten op het koelen van de ruimte en wordt de overlast van fel zonlicht aanzienlijk gereduceerd. Maar zonwering raamfolie is voor veel mensen nog een onbekend product. De video hiernaast legt eenvoudig uit wat raamfolie is, wat de gevolgen en voordelen ervan zijn. Wist je dat een te hoge binnentemperatuur slecht is voor productiviteit en ziekteverzuim verhoogt? Is iets nog niet helemaal duidelijk en heb je een vraag aan ons? Twijfel niet om contact op te nemen.

Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De 5 voordelen van zonwering raamfolie

Zonwering raamfolie heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele zonwering. Over het algemeen wordt met behulp van zonwerende raamfolie de werkomgeving een stuk aangenamer doordat tot wel 91% van de zonnewarmte wordt geweerd. Het is belangrijk dat de ruimte waarin gewoond of gewerkt wordt een prettige omgevingstemperatuur heeft. Met zonwerende raamfolie blijft de zon en daarmee ook de warmte buiten. De binnenruimtes blijven daardoor aangenaam koel. Daarnaast kan je flink besparen op de kosten van een koelsysteem. Benieuwd naar de overige voordelen?

Lees de volledige blog
zonwering raamfolie 2

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Zonwering voor bedrijven en particulieren

Zonwering raamfolie is er voor zowel voor particulieren als bedrijven. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? We hebben we een klein deel van alle projecten online gezet. Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alle zonwering projecten
zonwering raamfolie 6

Zonwering raamfolie in diverse sectoren

Voor veel bedrijven in bepaalde sectoren is het interessant om het pand van zonwerende raamfolie te voorzien. Moderne gebouwen bevatten vaak veel glas. Dit zorgt voor een vrij uitzicht, een ruimtelijke uitstraling en voldoende lichtinval. Helaas heeft de hoeveelheid lichtinval ook een groot nadeel: het wordt binnen steeds warmer. Daarom is Reflect Glasfilm in verschillende sectoren actief:

Zonwering voor alle sectoren

Ideaal voor lichtstraten

In de zomer kan de zon zich van zijn beste kant laten zien. Met een lichtstraat heb je bij veel beglazing snel te maken met oplopende temperaturen binnen. Met onze lichtstraat zonwering heb je daar geen last van. Lichtstraat zonwering houdt namelijk tot wel 91% van de zonnewarmte tegen. Hierdoor lopen temperaturen niet meer zo snel op, bespaar je kosten op het koelen van de ruimte en op deze manier wordt de overlast van de zon gereduceerd. Onze raamfolie heeft daarnaast geen invloed op de hoeveelheid licht dat binnenkomt. Met raamfolie op de beglazing geniet je van evenveel licht in je pand als zonder.

Meer informatie over lichtstraten
zonwering raamfolie 8

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto