Zonwering Oosterhout

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Heb jij een woning of bedrijfspand in Oosterhout met veel beglazing? Dan merk je dat de temperaturen in de zomer flink oplopen. Het is dan niet fijn om dichtbij de beglazing te zitten. Met onze zonwering heb je daar in Oosterhout geen last meer van. Er zijn veel oplossingen op de markt tegen zonwering. Echter, traditionele zonwering werkt niet preventief. Onze zonwerende raamfolie well! Zoek je een eenvoudige oplossing voor de overlast van de warmte van de zon? Lees dan snel verder.

Wat is raamfolie?

Raamfolie is een flinterdunne folie die voor een hoge isolatie, warmtewering, inkijkwering of UV-wering zorgt. Er bestaan diverse soorten raamfolie. De meest bekende is de zonwerende raamfolie, maar de meeste raamfolies hebben meerdere functies. Zo is onze zonwering ook isolerend en UV-werend en heeft isolerende raamfolie ook zonwerende functies.

Het effect van raamfolie

Door het aanbrengen van zonwering op beglazing reduceer je het hinderlijke zonlicht en de zonnewarmte bij panden in Oosterhout. Dit resulteert in een prettiger woon- en werkklimaat. Zonwering bespaart ook, want met zonwerende raamfolie is een airconditioning overbodig. Ben je op zoek naar raamfolie op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ruim 28 jaar ervaring en ons uitgebreide assortiment is Reflect Glasfilm dé specialist op dit gebied.

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Andere soorten raamfolie

Raamfolie is er in alle soorten en maten. Ben je gesteld op je privacy, maar heb je ook last van de zon? Dan is spiegelende raamfolie een uitkomst. Je hebt meer privacy, maar nog wel evenveel licht als bij beglazing zonder folie. Wil je het aanzicht van het pand juist niet wijzigen? We hebben ook raamfolie die praktisch onzichtbaar is. Veiligheidsfolie daarentegen versterkt ramen en houdt de ruit bij elkaar als deze breekt.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwering Oosterhout voor particulieren en bedrijven

Zonwering is zowel voor particulieren als bedrijven in Oosterhout. Een aangenaam binnenklimaat is erg belangrijk. Zeker op het werk. Heb je door de warmte in de zomer last van een te hoge binnentemperatuur? Dan kan dit een lage productiviteit, ziekteverzuim en hoge energierekeningen opleveren. Mensen kunnen zich namelijk slechter concentreren met een te hoge binnentemperatuur. Veel bedrijven lossen dit op met een airconditioning, maar met onze raamfolie heb je geen airco nodig en bespaar je op je energiekosten. Met zonwering van Reflect Glasfilm krijg je de controle over de ruimte terug.

Vraag offerte aan
zonwering oosterhout 2

Meer informatie over zonwering Oosterhout

Ben je enthousiast en is dit voor jou dé oplossing voor de overlast van de zon? Neem dan contact op met ons en vraag naar meer informatie bij onze adviseurs. Omdat het voor jou soms lastig is om de situatie via de telefoon/mail te bespreken, komen we graag in Oosterhout langs om de situatie op locatie te bekijken. Voor elke soort beglazing, situatie of probleem hebben wij een bijpassende raamfolie. Onze specialisten vertellen je daar graag meer over.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto