Zonwering Nijmegen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering voor je pand of woning in Nijmegen

Heb jij een bedrijf of instelling in Nijmegen en ben je op zoek naar alternatieven voor traditionele zonwering? Reflect Glasfilm levert zonwerende raamfolie in heel Nederland en komt ook in Nijmegen. Zonwering raamfolie heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele zonwering waaronder een aanzienlijke kostenbesparing op het koelen van ruimtes met behulp van airconditioning.

Zonwerende raamfolie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Als werkgever wil je je werknemers een plezierige werkplek geven. Als het té warm is kan de productiviteit tot wel 50% afnemen. Zonwerende raamfolie biedt naast de financiële voordelen nog een groot aantal andere voordelen die wij hieronder voor je op een rijtje zetten. Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en kan je op de website ook voorbeelden bekijken van onze eerdere projecten.

Financiële besparingen en meer

De financiële besparingen die je als gevolg van het aanbrengen van zonwerende raamfolie kunt bereiken, hebben niet alleen betrekking op de zomerperiode, maar ook op de koudere dagen. Onze zonwerende folie houdt niet alleen de warmte buiten, maar als het koud is de warmte ook binnen. Uitgaven voor het professioneel laten aanbrengen van zonwering in Nijmegen zal zich dan ook zeer snel terugverdienen.

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwerende raamfolie gaat hinderlijke schitteringen tegen en dat heeft voordelen in tal van situaties waarin moet worden gewerkt op computers. Een volgend niet onbelangrijk voordeel is dat met zonwering raamfolie het zicht naar buiten wordt behouden. Traditionele zonwering zoals een uitvalschermen of rolgordijnen, belemmeren het uitzicht en dit werkt nadelig op het bioritme van de mens.

Vooral in de zomertijd, als het licht is buiten, is het niet prettig om de hele dag in een donkere afgeschermde ruimte te moeten werken. Daarnaast heeft zonwerende raamfolie ook een inbraak werende werking en is het scherfbindend. Iets wat in bepaalde sectoren een groot voordeel is. Tenslotte vraagt de folie geen onderhoud én gaat deze tot wel 12 jaar mee.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Sectoren zonwering Nijmegen

Reflect Glasfilm is in Nijmegen en omgeving actief in alle sectoren. Zo heeft zonwerende raamfolie een groot aantal voordelen voor kantoren maar ook voor zorginstellingen en de foodindustrie. In zorginstellingen zoals ziekenhuizen en kinderdagverblijven moet de kans op verwondingen door glasbreuk worden tegengegaan. Dit soort instellingen moeten vaak voldoen aan strenge eisen op het gebied van beveiliging voor glas.

In de sector monumentaal is een ander groot voordeel dat UV-straling voor 99% wordt tegengegaan en daarmee verkleuring van interieur of kunst onmogelijk is. In de foodindustrie is het voorkomen van glas in voedsel een belangrijk onderwerp. Glas dat is voorzien van raamfolie breekt veel minder gemakkelijk. En als een ruit al breekt, dan zal het glas niet in het rond vliegen doordat de folie scherfbindend werkt.

Vraag offerte aan
zonwering oosterhout 2

Tenslotte noemen we nog het voordeel van het eenvoudig verwijderen van graffiti en het grote voordeel van de inbraak werende werking voor winkeliers. Reflect Glasfilm is werkzaam in heel Nederland en komt graag naar Nijmegen om uw pand te bekijken en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Naast zonwerende raamfolie bieden wij ook veiligheidsfolie en isolatiefolie en andere diensten waaronder privacy- en decoratiefolie.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto