Zonwering Malden

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Kan jij je de zomer van vorig jaar nog herinneren? Wij wel! De temperaturen liepen afgelopen zomer hoog op en heel Nederland genoot van tropisch weer. Weerexperts zeggen dat komende zomers nog warmer worden en langer aanhouden dus bereid je voor! Hoe je dat doet? Met zonwerende glasfolie! Met zonwering Malden bezorgt Reflect Glasfilm iedereen comfort.

Een aangename plek om te wonen en werken is belangrijk. Bij panden met veel beglazing creëert de zon een verhoogde temperatuur in de ruimte. Ook schitteringen op een beeldscherm kunnen lastig zijn. Dit zorgt natuurlijk niet voor een aangename plek om te werken. Een onaangename werkplek resulteert in een lage productiviteit, ziekteverzuim en hoge energierekeningen. Met zonwering Malden los je dit op.

Zonwerende raamfolie zorgt voor een perfect binnenklimaat. Hierdoor heb je altijd de ideale temperatuur en bespaar je op energiekosten. Want die airco, die kost ook geld.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Extra voordeel zonwering Malden

Zonwerende- en overige glasfolies bieden een uitkomst voor bedrijven in bepaalde sectoren. Onze folie heeft namelijk niet alleen een oplossing om de zon te weren. Zo biedt onze veiligheidsfolie zekerheid voor bedrijven die inbraakgevoelig zijn. De folie zorgt ervoor dat glas minder snel breekt. Daarnaast voorkomt veiligheidsfolie letsel als gevolg van glasbreuk en kunnen er geen glassplinters in etenswaren terechtkomen binnen de foodsector. Reflect Glasfilm is werkzaam binnen de volgende sectoren: zorg en welzijn, foodsector, detailhandel, bouw en vastgoed, kinderopvang en monumentaal

Naast het zonwerende voordeel hebben onze folies ook nog andere voordelen. Het financiële aspect is hierbij niet onbelangrijk. Doordat met glasfolie de airconditioning minder wordt gebruikt, bespaar je op kosten. Daarnaast heeft zonwering Malden een isolerende werking in de winter.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwering Malden

Zonwering Malden is er voor particulieren en bedrijven. Dit omdat wij geloven dat iedereen baat heeft bij een ideale woon- of werkomgeving. Voor bedrijven is glasfolie een oplossing omdat een comfortabele binnentemperatuur bijdraagt aan de productiviteit van medewerkers. Heb jij thuis veel ramen en ervaar je ook problemen? Onze experts op het gebied van raamfolie adviseren jou graag om dit probleem op te lossen. Met hun kennis en ervaring kunnen zij jou alles vertellen over raamfolies. Het voordeel is dat we in Malden gevestigd zijn en zo bij je langs kunnen komen.

Neem gerust contact op met Reflect Glasfilm als je meer informatie wilt over zonwering Malden of omgeving. Wil je graag meer inzicht in de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
zonwering malden 1

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto