Zonwering Leiden

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Woon of werk je in Leiden en omgeving en ben je op zoek naar zonwering om de binnentemperatuur in het pand te verbeteren?

Een zeer goede en kostenbesparende methode om warmte als gevolg van de zon, maar ook bijvoorbeeld schittering op beeldschermen tegen te gaan, is het aanbrengen van zonwering raamfolie. Zonwering in de vorm van een uitvalscherm of markiezen past niet in elke situatie. Zo kan het zijn dat je bedrijfspand over heel veel ramen beschikt waardoor de keuze voor schermen afvalt.

In een dergelijk geval komt zonwering de uitstraling van het pand niet ten goede en daarbij vraagt dergelijke zonwering om regelmatig onderhoud en eventuele reparaties en vervanging. Zonwering wordt dan al snel een te kostbare aangelegenheid. Raamfolie verandert de aanblik van het bedrijfspand niet of nauwelijks, terwijl het maar liefst 91% van de warmte van de zon tegenhoudt. Zeker als je kiest voor neutrale zonwering blijft de uit straling van het pand volkomen authentiek. Wil je ook meteen inkijk tegengaan, dan kan je kiezen voor de reflecterende raamfolie. Het grote voordeel van reflecterende raamfolie is dat men van binnen wel naar buiten kan kijken, maar van buiten niet naar binnen.

Meer informatie over zonwering

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Veiligheidsfolie en andere folies in Leiden

Veiligheidsfolie wordt veel gebruikt in de zorgsector en in de voedingsmiddelenindustrie. Ook voor winkeliers is veiligheidsfolie een uitkomst. Bij calamiteiten waarbij glasbreuk voorkomt wordt de kans op persoonlijk letsel door glasscherven geminimaliseerd. Glas zal niet in het rond vliegen maar blijven plakken aan de glasfolie. Dit maakt het voor inbrekers extra lastig om binnen te komen. Mocht er onverhoopt een ruit breken dan is de rommel snel opgeruimd. De veiligheidsfolie van Reflect Glasfilm is nauwelijks zichtbaar en wij leveren alle soorten folies: van zonwerende folie tot veiligheidsfolie en isolerende raamfolie door heel Nederland. Wil jij in je pand in Leiden ook zonwering raamfolie neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Kies voor Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm is gespecialiseerd in raamfolies en biedt een uitgebreid assortiment waaronder zonwerende raamfolie. Ons werkgebied beslaat heel Nederland en wij komen dus ook in Leiden om zonwerende raamfolie op professionele wijze aan te brengen. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit bedrijven maar ook voor particulieren kunnen wij zonwering raamfolie in Leiden verzorgen. De voordelen van zonwerende raamfolie zijn zeer divers. Allereerst natuurlijk het weren van de zon waardoor het binnenklimaat aangenaam blijft. Je bespaart hiermee ook aanzienlijk op kosten van airconditioning tijdens de warme zomermaanden. Ook in de andere jaargetijden brengt zonwerende raamfolie voordelen met zich mee. De raamfolie houdt de warmte juist binnen in de periode dat het buiten kouder is en je bespaart daarmee dus ook op kosten van verwarming. Raamfolie vergt geen speciaal onderhoud.

Vraag offerte aan
zonwering leiden project

Het tegengaan van hinderlijke schitteringen op beeldschermen is een ander voordeel van zonwerende raamfolie. Verder heeft zonwerende raamfolie als bijkomend voordeel dat het inbraak werend en inbraak vertragend werkt. Glas breekt nu eenmaal snel en in bepaalde omgevingen is zonwerende raamfolie of andere raamfolie zoals veiligheidsfolie een must. Denk aan zorginstellingen of kinderdagverblijven maar ook aan restaurants en hotels.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto