Zonwering kantoor

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Te warm in de zomer en te koud in de winter. Een frustratie die heerst bij veel bedrijven. Met zonwering op kantoor geniet je het hele jaar door van een aangename binnentemperatuur zonder extra energiekosten. Dit doen we onder andere met onze zonwerende raamfolie. Reflect Glasfilm is al 28 jaar een vertrouwd adres voor het aanbrengen van zonwering bij kantoren. Ontdek de voordelen van zonwerende raamfolie voor bedrijven door hieronder verder te lezen.

Zonwering kantoor: kies voor raamfolie

Er zijn veel manieren om de zon te weren. Denk hierbij aan traditionele zonwering zoals jaloezieën. Vaak worden deze soorten zonwering pas gebruikt wanneer het te laat is. Namelijk op het moment als de warmte al binnen is. Onze zonwerende raamfolie werkt daarentegen preventief en ook nog eens het hele jaar door. Dat is belangrijk, want je kantoor moet een aangename werkplek zijn voor jou en je werknemers. Wanneer dit niet het geval is resulteert dit in een lage productiviteit, ziekteverzuim en hoge energierekening.

Zonwerende raamfolie heeft de eigenschap 91% van de warmte te weren. Hierdoor is het met zonwering bij jou op kantoor over het algemeen 8 graden kouder. Door het aanbrengen van zonwering op beglazing reduceer je het hinderlijke zonlicht. Dat voorkomt ook schitteringen op beeldschermen. Kort samengevat zorgt zonwerende raamfolie voor meer comfort en verlaging in kosten. De binnentemperatuur zal dalen waardoor je geniet van meer comfort. Daarnaast bespaar je op energiekosten doordat de airco minder vaak aan hoeft. Het is simpelweg koeler binnen.

Meer informatie over zonwering op kantoor

Geïnteresseerd in zonwering op kantoor?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Andere soorten raamfolie

Naast zonwering hebben wij ook andere soorten raamfolie in ons assortiment. Ben je gesteld op je privacy, maar heb je op kantoor ook last van de zon? Dan is de spiegelende variant een oplossing. Onze raamfolies hebben namelijk meerdere voordelen. Wil je het aanzicht van het kantoor juist niet wijzigen? We hebben ook raamfolie die praktisch onzichtbaar is. Veiligheidsfolie daarentegen versterkt ramen en houdt de ruit bij elkaar als deze breekt.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van zonwering kantoor

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwering op kantoor door Reflect Glasfilm

Ben jij enthousiast en overtuigd van de werking en voordelen van zonwerende raamfolie? Neem dan contact met ons op en vraag naar meer informatie bij onze raamfolie experts. Omdat zij de situatie het beste in het echt kunnen beoordelen, komen zij graag bij jou op locatie langs. Elke situatie is namelijk anders, maar voor elke beglazing is er een passende oplossing.

Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 024 – 6451616. Wil je graag een prijsindicatie? Vraag dan een offerte aan via de onderstaande knop.

Vraag offerte aan
zonwering kantoor 3

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto