Zonwering Den Bosch

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

In alle sectoren in Den Bosch en omgeving kan Reflect Glasfilm zonwering verzorgen in de vorm van raamfolie. Deze vorm van zonwering heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele zonwering. Met raamfolie zonwerend kan je flink besparen op de kosten van energie. Zonwerende raamfolie houdt namelijk tot 91% van de zonnewarmte tegen waardoor je veel minder kosten hoeft te maken voor koeling in de vorm van airconditioning.

Daarnaast brengt zonwering nog tal van andere voordelen met zich mee. Reflect Glasfilm werkt in alle sectoren en in heel Nederland. De sectoren waarin wij werken zijn onder meer de detailhandel, de kinderopvang, de foodsector en de sectoren Bouw en Vastgoed en Zorg en Welzijn. Door onze uitgebreide expertise kunnen wij altijd een optimale oplossing vinden voor onze klanten.

Zonwering Den Bosch voor speciale gebouwen

Onder meer in de sector monumentaal, denk bijvoorbeeld aan musea, kunnen wij technische folies toepassen. Raamfolie zonwerend is ideaal als bescherming tegen de zon, maar ook ideaal als het gaat om het tegengaan van schittering. Ruimtes worden hierdoor comfortabeler en mooier. Binnen heb je geen last van schitteringen op bijvoorbeeld computers of op kunstwerken.

Op onze website kan je verschillende voorbeelden bekijken van eerdere projecten. Zo verzorgden wij onder meer zonwering voor museum Boymans van Beuningen in Rotterdam, museum Twentse Welle Enschede en voor het gebouw van de VN te Den Haag. De ruime keuze aan producten en onze volledige certificering maken onze folies bij uitstek geschikt om glas te beveiligen in overeenstemming met veiligheidsnormen en met wet- en regelgeving.

Meer informatie over zonwering

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Inbraak werende raamfolie zonwerend

Een belangrijke functie van raamfolie is het feit dat deze inbraak werend werkt. Met name bedrijven waar kostbare spullen binnen staan of winkeliers met etalages kunnen hun voordeel doen met inbraak werende raamfolie. De folie verhoogt de drempel voor inbrekers omdat de ruit niet zo gemakkelijk is stuk te krijgen. Gaat een ruit tenslotte toch kapot, dan heeft de raamfolie ook een scherf bindende functie.

Deze eigenschap is met name in de sectoren kinderopvang, Zorg en Welzijn en in de foodindustrie extra belangrijk. Scherven mogen uiteraard nooit in voedingsproducten komen en kinderen mogen zich niet kunnen verwonden aan scherven.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Prettige werkomgeving met zonwering Den Bosch

Als werkgever ben je verplicht je werknemers een plezierige werkomgeving ter beschikking te stellen. Je moet daarbij voldoen aan allerlei verplichtingen volgens de Arbowet. Het mag bijvoorbeeld niet te warm zijn en het is goed om te weten dat de productiviteit van de werknemers wel met 50% kan afnemen als het te warm is in de werkruimte. Een pand of woning in de regio Den Bosch? Zonwering stelt jou in staat, zonder dat je hoge kosten moet maken voor airconditioning, de temperatuur binnen aangenaam te houden.

Vraag offerte aan
zonwering den bosch 2

Zonwering biedt tot 91% warmtewering, is vuilafstotend en bestand tegen zuren en blokkeert meer dan 99% van de UV-straling. Zonwerende raamfolie is tot 12 jaar effectief zonder dat de kwaliteit afneemt. Een ander voordeel van zonwerende raamfolie is dat deze geen onderhoud behoeft. Traditionele zonwering zoals uitvalschermen, markiezen of binnenzonwering in de vorm van rolgordijnen of vouwgordijnen moeten het liefst jaarlijkse worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Raamfolie kan eenvoudig worden gereinigd.

Tenslotte is het ook een groot voordeel dat raamfolie het uitzicht naar buiten niet belemmert zoals dat het geval is met traditionele zonwering. Wil je in Den Bosch of omgeving meer weten over zonwering of over een van onze andere raamfolies? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend informatie en advies.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto