Zonwering Breda

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering Breda – met een aangename temperatuur het zicht behouden!

Een uitvalscherm, knikarmscherm, rolluiken, markiezen of binnen zonwering zoals vouwgordijnen of rolgordijnen. Het zijn allemaal voorbeelden van zonwering waarbij het zicht naar buiten belemmerd wordt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het eventuele onderhoud hiervan. Heb je wel eens gedacht aan zonwering in de vorm van folie? Zonwering folie kent eigenlijk alleen maar voordelen. Zo heeft raamfolie geen speciaal onderhoud nodig, maar gaat deze tot 12 jaar mee zonder kwaliteitsverlies. Als je kiest voor bijvoorbeeld een zonnescherm zal dit scherm toch periodiek moeten worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Of het doek moet vervangen of worden schoongemaakt met alle kosten van dien.

Binnenzonwering in de vorm van rolgordijnen of vouwgordijnen belemmeren het uitzicht naar buiten. Voor de werknemers op kantoor is dit uiteraard heel onplezierig en het doet ook het bioritme geen goed. Met zonwering in de vorm van folie blijft het zicht naar buiten behouden.

Het grootste voordeel van zonwerende raamfolie is uiteraard het feit dat tot 91% van de warmte van de zon wordt tegengehouden. Daarnaast wordt ook de UV-straling vrijwel volledig tegengehouden.

Meer informatie over zonwerende folie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Aangenaam binnenklimaat met zonwering Breda

Met zonwerende folie kan je het binnenklimaat in huis of op kantoor zeer aangenaam houden; ook tijdens warme dagen. Werkgevers zijn verplicht hun werknemers een zo plezierig mogelijke werkomgeving te bieden en een te warm kantoor hoort daar uiteraard niet bij. De productiviteit van werknemers kan wel tot 50% verminderen als het te warm is binnen. Je zal dan ook op warme dagen de airconditioning moeten aanzetten wat uiteraard voor hoge kosten zorgt. Als je echter kiest voor zonwerende raamfolie voor jouw pand in Breda, dan hoeft de airconditioning niet of veel minder vaak aan. Zonwerende raamfolie werkt daarnaast niet enkel op hete zomerdagen. Ook als het koud is heeft de folie veel voordelen. De raamfolie zorgt er namelijk voor dat als het koud is, de warmte binnen beter wordt vastgehouden. De folie levert dan ook in de winter financiële besparingen op.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Extra veiligheid met zonwering Breda

Naast de energiebesparende werken is een voordeel dat zonwerende folie inbraak -werend en vertragend werkt. Inbrekers moeten veel meer moeite doen om een ruit stuk te slaan en zo naar binnen te komen. Raamfolie wordt dan ook veel gebruikt in omgevingen waar kostbare spullen staan zoals bedrijven en kantoren. Zelfs al gaat het glas stuk, dan houdt de folie alle glasscherven bij elkaar. Daardoor is er bij glasbreuk ook veel minder rommel en dit verhoogt de veiligheid omdat veel minder snel verwondingen kunnen ontstaan. Zonwerende folie of veiligheidsfolie wordt daarnaast ook veel gebruikt bij zorginstellingen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven en in de horeca. Deze sectoren moeten namelijk aan speciale voorwaarden voldoen wat betreft glasveiligheid.

Vraag offerte aan
Zonwering Breda

Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm werkt door heel Nederland en levert raamfolies in verschillende soorten en maten. Naast zonwerende folie kun je ook terecht voor isolerende folie en veiligheidsfolie. Wij beschikken over een decennia lange expertise en ervaring met het professioneel aanbrengen van zonwerende folie voor zowel bedrijven als voor particulieren in Breda.

Op de website kan je bij eerdere projecten van ons inspiratie opdoen. Je kan contact met ons opnemen voor verblijvende informatie of het formulier invullen voor een vrijblijvende offerte.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto