Zonwering binnen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Reflect Glasfilm levert zonwerende raamfolie in heel Nederland

Voor zonwering binnen zijn veel opties. (Rol)gordijnen, jaloezieën, plisségordijnen etc. het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Buiten dat dit meer privacy biedt, wordt het ook ingezet om de (directe) zon buiten te houden. Zeker als je veel ramen hebt, kan het binnen snel opwarmen als de zon er op schijnt. Het nadeel van deze zonwering binnen is de niet-preventieve werking en het uitzicht met licht wat in veel gevallen verdwijnt.

Reflect Glasfilm is dé specialist als het gaat om zonwering binnen. We hebben al veel klanten tevreden gemaakt met onze raamfolie zonwerend terwijl ze eigenlijk een (rol)gordijn of iets dergelijks wilden aanschaffen. In ons online portfolio kan je veel projecten vinden bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

De vele voordelen van zonwerende raamfolie binnen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: zonwerende raamfolie van Reflect Glasfilm houdt tot wel 91% van de zonnewarmte tegen. En dat werkt beide kanten op. In de zomer zal de warmte buiten blijven en is het binnen lekker koel. In de winter betekent dit dat de warmte binnen blijft en je aanzienlijk bespaart op stookkosten. Niet voor niets is onze slogan: verhoog comfort, verlaag kosten.

Bij een kantoorpand met veel ramen is het grote voordeel dat je altijd naar buiten kan kijken. Zonde als de soms toch noodzakelijke raambekleding in de weg zit. Raamfolie van Reflect Glasfilm biedt daar een oplossing voor. De raambekleding hoeft niet meer te worden gebruikt, het pand warmt minder snel op én er kan altijd naar buiten worden gekeken. Want raamfolie is praktisch onzichtbaar. De traditionele zonwering gaat namelijk meestal pas naar beneden als het al opgewarmd is. Dan is het al te laat en lastig om het weer koel te krijgen in de ruimte. Dit kan ten koste gaan van de productiviteit van de mensen in het pand. De raamfolie zonwerend van Reflect Glasfilm werkt preventief. Dat zorgt ervoor dat de temperatuur op kantoor altijd aangenaam is. Daarnaast scheelt het veel in energiekosten voor bijvoorbeeld een airco.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Advies op maat voor zonwering binnen

Elk pand is anders. Of het nu gaat om een kantoorpand met honderden ramen of het verduurzamen van je eigen huis, Reflect Glasfilm adviseert je graag over de mogelijkheden. Dat doen we namelijk al meer dan 30 jaar. Bij het kiezen van de geschikte raamfolie zijn verschillende opties. Bij raamfolie kan er gekozen worden voor neutraal en reflecterend. Reflecterende folie creëert ook privacy. De neutrale folie is nagenoeg onzichtbaar, maar beschikt ook over alle voordelen.

Vraag offerte aan
Zonwering binnen

Veiligheid gegarandeerd met raamfolie van Reflect Glasfilm

Naast bovenstaande voordelen creëert raamfolie ook meer veiligheid. De folie is namelijk scherfbindend en werkt daardoor inbraakvertragend. We bekijken graag de mogelijkheden bij jou op locatie. Vraag hieronder alvast een offerte aan en wij nemen contact met je op.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto