Zonwering bedrijven

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering voor bedrijven

Bedrijfspanden zijn tegenwoordig voorzien van veel beglazing. Die van jou ook? Dan zal je ongetwijfeld merken dat de temperaturen in de zomer aardig kunnen oplopen. Het is dan niet fijn om dichtbij beglazing te zitten. Gelukkig is daar een oplossing voor: zonwering voor bedrijven. Er zijn veel alternatieven op het gebied van zonwering. Maar werken ze ook allemaal preventief en het hele jaar door? Onze raamfolie wel. Lees meer over de voordelen deze folie met zich meebrengt.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Voordelen van zonwering

Met zonwering voor jouw bedrijf geniet je van veel voordelen. Het grote voordeel is dat onze zonwerende folie het hele jaar door effect heeft. Onze raamfolie heeft in beide seizoenen effect. Je profiteert daarnaast van een lange garantieperiode. De voordelen die raamfolie je biedt zijn:

  • 91% warmtewering in de zomer
  • Isolerende werking in de winter
  • Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling
  • Vermindert schitteringen en reflecties
  • Scherfbindend en inbraakvertragend

Zonwering voor jouw bedrijf nodig? Wij leveren raamfolie voor bedrijven door heel Nederland. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie en een prijsopgave.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Een onaangenaam werkklimaat

Bedrijven zijn verplicht goede werkomstandigheden te bieden aan werknemers. Wanneer de temperaturen in de zomer oplopen kan het aardig warm worden. Zelfs bij licht kantoorwerk is het met 28 graden al moeilijk om je te concentreren. De gevolgen van een onaangename werkplek zijn: lage productiviteit, ziekteverzuim en een hoge energierekening. Veel bedrijven lossen dit op met een airconditioning. Zodra de raamfolie van Reflect Glasfilm is geplaatst zal je merken dat de airconditioning minder tot zelfs niet meer nodig is. Hierdoor bespaar je op energiekosten. Met zonwering krijg je de controle over de binnentemperatuur. Zo heb je het hele jaar door comfort zonder onnodige energiekosten.

Vraag offerte aan
Zonwering bedrijven

Zonwering voor bedrijven

Voor elk bedrijf is zonwerende folie een uitkomst als je kijkt naar de voordelen ervan. Maar voor bepaalde sectoren kan het nog meer voordelen bieden. Elke ruit in de omgeving van een voedingsmiddelproductieproces vormt een risico. Glasbreuk heeft glassplinters of glasdeeltjes tot gevolg. Die horen niet in jouw product. Dit is eenvoudig te voorkomen met onze veiligheidsfolie, maar zonwerende folie werkt ook scherfbindend. Daarnaast maken inbrekers gebruik van het feit dat glas snel breekt. Door de beglazing te voorzien van folie wordt de poging tot inbraak verkleind. De folie houdt het glas bij elkaar.

Zonwering voor bedrijven door Reflect Glasfilm

Onze raamfolie experts helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Door een gratis adviesgesprek met ze in te plannen, kunnen zij samen met jou een manier vinden om het probleem te verhelpen. We doen dit al 28 jaar en nog elke dag met veel plezier.
Heb jij een vraag, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 024-6451616. Wil je een prijsindicatie? Dan kan je beter een offerte aanvragen via de onderstaande button.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto