Zonwering Apeldoorn

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering Apeldoorn

Heb jij een woning of bedrijf in de regio Apeldoorn dan kunnen wij van Reflect Glasfilm jou van dienst zijn bij het aanbrengen van zonwering.

Het gaat dan om bijvoorbeeld isolerende raamfolie of zonwerende raamfolie. Hiermee kan je de warmte uit het pand weren waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat. Zonwerende raamfolie heeft een groot aantal voordelen. En dat niet alleen in de zomer, maar in alle seizoenen van het jaar. In de zomer kan het binnen snel te warm worden waardoor werken onplezierig kan zijn. Met zonwering Apeldoorn kan je tot wel 91% van de zonnewarmte tegenhouden. Het wordt dan binnen lang niet meer zo warm en daarnaast bespaar je ook op kosten van het koelen van een ruimte met behulp van airconditioning.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Een ander voordeel is dat zonwerende folie ook het felle zonlicht buiten houdt waardoor je beter zicht hebt op bijvoorbeeld een computerscherm. Wij monteren raamfolie door heel Nederland en kunnen ook jouw pand in Apeldoorn voorzien van professionele raamfolie.
Deze folie houdt niet alleen de warmte buiten maar ’s winters de warmte ook beter binnen. Dit brengt natuurlijk ook een kostenbesparing met zich mee in de koudere periodes. Zonwerende raamfolie behoeft geen speciaal onderhoud en kan gewoon worden gereinigd.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Verschillende soorten zonwering Apeldoorn

Als je overweegt in Apeldoorn over te gaan tot de aanschaf van zonwering (ook wel zonwerende raamfolie genoemd), dan heb je de keuze uit neutrale raamfolie en reflecterende raamfolie. Het hangt van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren af welke folie het beste bij jou past.

Wil je ook de inkijk tegenhouden en genieten van meer privacy dan is reflecterende zonwerende raamfolie de beste oplossing. Raamfolie kan hierdoor zowel voor kantoren als voor particulieren in de regio Apeldoorn interessant zijn. Jouw pand krijgt met de zonwering een stijlvolle uitstraling.

Vraag offerte aan
Zonwering Apeldoorn 2

Andere soorten raamfolie

Naast zonwerende folie kan je bij Reflect Glasfilm ook terecht voor isolerende raamfolie, veiligheidsfolie en voor producten op het gebied van privacy, decoratie en belettering. Omdat glas kan breken en dit tot verwondingen kan leiden is in bepaalde sectoren verplicht om glas te beveiligen. Het aanbrengen van veiligheidsfolie is dan een goede oplossing die veel goedkoper is dan bijvoorbeeld het aanbrengen van gelaagd glas. Sectoren waarbij veiligheidsfolie een uitkomst kan zijn: de zorgsector en bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie en de kinderopvang. Een ander voordeel van veiligheidsfolie is dat deze soort folie inbraak werend werkt.

Op de website van Reflect Glasfilm kan je alle informatie vinden over onze producten, maar je kan ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Wij zijn gevestigd in Malden en leveren onze diensten door heel Nederland. Via het aanvraagformulier op de website kan je ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto