Zonwering Amersfoort

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwering Amersfoort

Zonwering heeft een groot aantal voordelen en verhoogt jowu woon- en werkgenot in alle jaargetijden.

In de warmere maanden houdt de folie de warmte van de zon tegen waardoor het binnen in jouw kantoor in Amersfoort aangenaam koel blijft. Het effect kan wel tot 6 graden bedragen! Met zonwering geniet je van een koeler werkklimaat én je bespaart op kosten van andere koeling zoals airconditioning. Thuis blijven de slaapkamers ’s zomers heerlijk koel en dat komt jouw nachtrust ten goede.

In de koudere maanden heeft zonwerende raamfolie ook een gunstig effect op het binnenklimaat. Houdt de folie in de zomer de warmte buiten, in de winter zorgt onze folie er juist voor dat de warmte binnen blijft. Ook in de wintermaanden kan je dus besparen op kosten van energie omdat je minder hoeft te stoken. Wil je meer weten over alle mogelijkheden op het gebied van zonwering voor Amersfoort en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Garantie op zonwering Amersfoort

De meeste soorten zonwering hebben onderhoud nodig: schoonmaken, repareren en vervangen. Bij zonwerende raamfolie is dat niet nodig. De folie gaat jarenlang mee, mits gekozen is voor kwaliteit en de folie professioneel is aangebracht. Zonwering gaat niet minder goed werken na verloop van tijd en zal ook geen gebreken gaan vertonen. Reflect Glasfilm kan jou daarom met een gerust hart tot wel 12 jaar garantie geven op zonwering in Amersfoort en omgeving.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Extra voordeel

Niet alle panden lenen zich voor het aanbrengen van andere zonwering. Immers een uitvalscherm of knikarmscherm neemt ruimte in en zal daarbij ook regelmatig moeten worden onderhouden. Dergelijke zonwering neemt daarnaast ook zonlicht en daglicht weg en belemmert het uitzicht. Zeker op kantoor kan dit voor werknemers storend zijn. De biologische klok kan minder goed gaan functioneren en de oogspieren zijn gebaat met een regelmatig zicht in de verte, zeker als langdurig achter een beeldscherm wordt gewerkt.

Vraag offerte aan
Zonwering Amersfoort

Zonwering van Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm werkt in heel Nederland en komt ook naar Amersfoort voor het geven van informatie en advies en het professioneel aanbrengen van zonwering. Wij leveren topkwaliteit en geven jou een ruime garantie op onze werkzaamheden. Reflect Glasfilm is VCA gecertificeerd, staat garant voor een professionele montage en hanteert scherpe prijzen.

Naast zonwerende folie kunnen wij onder meer ook UV-werende folie en veiligheidsfolie leveren. Wil je meer informatie over onze folie of over onze andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak bij jou in Amersfoort voor deskundig advies. Het behoort ook tot de mogelijkheden een raam door ons met zonwerende folie te laten beplakken zodat je de effecten daarvan zelf kunt ervaren.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto