Zonwering Almere

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Heb je wel eens gedacht over zonwering voor je pand in Almere?

Warmtewerende zonwering in de vorm van folie brengt veel voordelen met zich mee. Warmtewerende glasfolie werkt het hele jaar, door zowel in de winter als in de zomer. Dit betekent dan ook flink besparen op kosten van energie. In de zomer houdt zonwering folie de zon buiten hetgeen tal van voordelen met zich meebrengt waaronder ook een besparing op kosten van airconditioning. In de winter houdt zonwering folie de warmte juist binnen waardoor u minder hoeft te stoken. Dit is natuurlijk een heel plezierig voordeel voor de particuliere woning maar zeker voor bedrijven betekent dit een flinke kostenbesparing.

Zonwering folie gaat wel 12 jaar mee zonder dat de kwaliteit vermindert en zonwering folie heeft geen onderhoud nodig zoals dat bij traditionele zonwering wel het geval is. Wilt u meer weten over de vele voordelen van zonwering folie voor uw pand in Almere kijk dan eens op onze website voor meer informatie.

Meer informatie over zonwering

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Inbraakwerende zonwering Almere

Reflect Glasfilm werkt in alle sectoren in heel Nederland en komt ook naar Almere voor het professioneel aanbrengen van zonwering. Een voordeel van zonwering raamfolie is de inbraakwerende werking en met name in de sector detailhandel is dit een belangrijke eigenschap. Inbrekers zullen niet snel hun slag slaan als zij eerst een ruit moeten breken die is voorzien is van zonwerende folie. Binnenkomen is niet makkelijk, mede doordat de folie scherf bindend is.

Een ander voordeel voor de sector detailhandel is het feit dat graffiti veel gemakkelijker is te verwijderen. U vervangt eenvoudig de zonwering folie.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Sectoren Zorg en Welzijn

In de sector Zorg en Welzijn kunnen wij veel betekenen in Almere en omgeving. Glas moet in deze sector vaak beveiligd worden en er moet worden voldaan aan regels die van overheidswege zijn gesteld. Bewoners of patiënten van welzijnsinstellingen mogen zich niet kunnen bezeren aan glasscherven en hetzelfde geldt voor kinderdagverblijven. De eigenschap scherf bindend is hierbij van belang: mocht een ruit of spiegel breken, dan zullen er geen scherven in het rond vliegen maar blijven deze plakken aan de zonwering folie. Daarnaast maakt u in deze sector natuurlijk ook gebruik van alle andere voordelen van warmtewerende folie waaronder het buiten houden van de warmte van de zon, het tegen gaan van hinderlijke schitteringen, de inbraak werende eigenschappen en het feit dat zonwering folie onderhoudsvrij is.

Meer informatie over zonwering Almere

Wilt u weten of uw pand in Almere ook geschikt is voor zonwering folie neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u informeren of samen met u uw pand bekijken en overleggen wat de beste optie is in uw persoonlijke situatie. Op onze website kunt u tal van voorbeelden bekijken van bedrijven die u voorgingen en via het offerte formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag offerte aan
plakfolie

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto