Isolerende raamfolie

Zonwerende raamfolie in Zwolle

Zonwerende raamfolie in Zwolle: De mogelijhheden van Reflectglasfilm

Voor het koelen van werkruimtes moeten in veel branches hoge kosten worden gemaakt. De airconditioning draait op volle toeren, zeker met het toenemend aantal dagen dat het echt warm is in Nederland.

Op deze kosten besparen is gemakkelijk door te kiezen voor zonwerende folie Zwolle. Deze vorm van zonwering heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele zonwering, afgezien van de kostenbesparing op energie. Overigens werkt deze kostenbesparing het gehele jaar door want juist in koele periodes houdt zonwerende folie de warmte binnen. Dit maakt dat u ook bespaart op kosten van verwarmen. Reflect Glasfilm levert folies door heel Nederland, in alle branches én voor particulieren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over zonwerende folie of over onze andere producten.

De voordelen van raamfolie in Zwolle

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Tot 12 jaar effectief

Zonwerende folie Zwolle voor bedrijf en particulier

Zonwerende folie bewijst haar diensten in Zwolle in alle sectoren: bouw en vastgoed, zorg en welzijn, retail, restaurants en hotels, op scholen, musea en uiteraard ook voor particuliere woningen. Met zonwerende raamfolie blijft het zicht naar buiten behouden. Traditionele zonwering zoals schermen, rolluiken, vouwgordijnen en dergelijke zijn dan verleden tijd. U combineert in het bedrijf direct een aantal voordelen die het werkklimaat positief beïnvloeden. Naast de warmteregulering blijft het zicht naar buiten behouden, UV-straling wordt geblokkeerd en er zijn geen hinderlijke schitteringen op computers. Tot slot gaat zonwerende folie 12 jaar lang mee zonder dat de kwaliteit afneemt en heeft de folie geen speciaal onderhoud nodig.

Traditionele zonwering moet in dezelfde periode regelmatig worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd of vervangen. Heeft u belangstelling voor warmtewerende raamfolie in Zwolle dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Scherfbindend en inbraak vertragend

Raamfolie heeft als eigenschap dat het scherfbindend is. Dit heeft in bepaalde sectoren een groot voordeel. Denk aan kinderdagverblijven waar kinderen zich niet mogen verwonden aan glasscherven als in het ergste geval een ruit zou breken. In restaurants mag natuurlijk nooit glas in voedsel terechtkomen. In zulke omgevingen zijn wetten en regels van kracht die het beveiligen van glas verplicht stellen. Hetzelfde geldt voor zorginstellingen.

De eigenschap scherfbindende raamfolie is de inbraak vertragende werking. Dit is belangrijk voor elke onderneming. Inbrekers zullen een ruit die is voorzien van onze zonwerende folie niet snel kunnen breken. Daarbij zorgt er eigenschap scherfbindend er voor dat inbrekers, zelfs als een ruit stuk gaat, niet gemakkelijk binnen kunnen komen.

Zonwerende folie Zwolle en andere folies

Naast zonwerende folie Zwolle bent u bij Reflect Glasfilm ook terecht voor veiligheidsfolie en isolerende raamfolie. Op de website vind u veel informatie over de verschillende mogelijkheden en ook voorbeelden van deze folies bij uitgevoerde projecten. Daarnaast verzorgen wij het tinten van autoruiten en bieden wij diensten op het gebied van privacy, decoratie en belettering. Alle diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en wij komen ook in Zwolle om jouw zonwerende folie op professionele wijze aan te brengen.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie