Isolerende raamfolie

Zonwerende raamfolie in Utrecht

Zonwerende raamfolie Utrecht: De mogelijhheden van Reflectglasfilm

Het koel houden van werkruimtes in de zomer is voor veel bedrijven een hoge kostenpost. Met zonwerende folie Utrecht is dat verleden tijd.

Heeft u een bedrijf in de regio Utrecht en overweegt u zonwerende folie aan te schaffen? Dan bent u bij Reflect Glasfilm aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan een kwart eeuw ervaring met het professioneel aanbrengen van raamfolie waaronder warmtewerende raamfolie. Als u kiest voor zonwerende folie bespaart u daarmee direct op kosten van koeling van alle ruimtes. Zonwerende raamfolie kan wel tot 91% van de warmte buiten houden.

Bijkomend voordeel is dat zonwerende folie in alle jaargetijden bijdraagt aan een prettig leefklimaat en werkklimaat en bijdraagt aan besparing van kosten. Zonwerende folie houdt namelijk in de winter de warmte binnen. Daardoor hoeft er minder gestookt te worden. Zonwerende folie verdient zich daardoor bijzonder snel terug én de folie gaat ook nog eens heel lang mee. Speciaal onderhoud is niet nodig. Heeft u een pand in Utrecht of omgeving? Dat kan een bedrijfspand of een particuliere woning zijn. Wij komen graag bij u langs om op professionele wijze zonwerende raamfolie aan te brengen.

De voordelen van raamfolie in Utrecht

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Tot 12 jaar effectief

Reflect Glasfilm voor zonwerende raamfolie Utrecht

Reflect Glasfilm is een specialist op het gebied van raamfolie. Naast de zonwerende raamfolie vind u in ons assortiment ook isolerende raamfolie en veiligheidsfolie. Veiligheidsfolie zorgt ervoor dat glas minder snel zal breken en het is daarbij ook nog eens inbraak werend. In bepaalde sectoren waaronder de zorgsector en de voedingsindustrie, geldt een verplichting glas te beveiligen. Reflect glasfilm voldoet aan de NEN, BRC, HACCP en ALV norm. We zijn actief in alle sectoren; ook in de regio Utrecht. Denk aan de sectoren bouw & vastgoed, de detailhandel, kinderopvang, monumentale panden, maar wij werken ook voor particulieren. Wij komen vanuit onze vestiging in Malden in heel Nederland.

Soorten zonwerende raamfolie

Als u besluit zonwerende raamfolie aan te schaffen dan is het ook direct mogelijk de privacy te vergroten. Als u namelijk kiest voor reflecterende, zonwerende raamfolie dan houd u ook de inkijk van het bedrijfspand of woonkamer tegen. Het pand behoudt een stijlvolle uitstraling als u kiest voor reflecterende raamfolie.

Wilt u dat het aangezicht van het pand in Utrecht blijft zoals het is, dan kun je kiezen voor neutrale raamfolie die van de buitenkant vrijwel niet zichtbaar is. Als u advies nodig hebt dan kunt u ons altijd bereiken per e-mail of telefoon. Maar ook op de website van Reflect Glasfilm kun je veel informatie vinden over de verschillende types zonwerende raamfolie.

Naast Utrecht bieden verzorgen wij raamfolie projecten door heel Nederland. Een aantal locaties waar wij succesvolle projecten hebben opgezet zijn: Eindhoven, Arnhem, Almere en Oosterhout. 

Bekijk ook onze uitgevoerde projecten

Het is ook zeker de moeite waard op onze website door ons uitgevoerde projecten te bekijken zodat u een indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden en van onze uitgebreide expertise. Wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Maar dan gebruik van het aanvraagformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte voor zonwerende raamfolie of andere diensten in Utrecht en omgeving.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie