Zonwerende raamfolie Tilburg

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende Raamfolie Tilburg

Tilburg is gelegen in de provincie Noord-Brabant en de zesde stad van Nederland.

Met ongeveer een kwart miljoen inwoners is Tilburg een levendige stad waar alles te vinden is op het gebied van kunst en cultuur, uitgaansmogelijkheden, detailhandel en industrie.

Op het gebied van zonwering zijn veel mogelijkheden waaronder zonwerende raamfolie. Raamfolie heeft ten opzichte van traditionele zonwering een aantal voordelen. Zo behoeft zonwering folie geen onderhoud, gaat het hinderlijke schitteringen tegen en natuurlijk het belangrijkste voordeel: het houdt de warmte van de zon tegen waardoor direct een aangenamer binnenklimaat kan worden bereikt.

Zonwerende folie heeft echter nog een groot aantal andere voordelen en daarnaast ook specifieke voordelen per branche. Reflect Glasfilm werkt al meer dan 25 jaar met folies van hoge kwaliteit en is werkzaam in heel Nederland waaronder ook in Tilburg en omgeving.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

De voordelen van zonwerende raamfolie Tilburg

Zonwerende raamfolie Tilburg houdt zon en warmte tegen; maar liefst 91% van de zonnewarmte! Dit betekent uiteraard direct een kostenbesparing op het koelen van ruimtes met behulp van airconditioning.

Werknemers kunnen werken in een ruimte waar een plezierig werkklimaat is en genieten daarnaast nog van een aantal andere grote voordelen. Zo blijft het bioritme behouden en kunnen werknemers gedurende de dag regelmatig de ogen ontspannen door naar buiten te kijken en zo verder weg te focussen.

Met traditionele zonwering zoals lamellen of gordijnen is dit niet of niet goed mogelijk en deze vorm van zonwering maakt ruimtes ook onnodig donker. Zonwerende raamfolie gaat ook hinderlijke schitteringen tegen waardoor werken op de computer mogelijk blijft zonder dat men last heeft van hinderlijke lichtinval.

Naast de zonnewarmte wordt ook uv-straling tegen gegaan en dit voor liefst 99%. Verkleuringen van het interieur maar ook van kunstobjecten is hierdoor niet mogelijk is. Dit is een extra groot voordeel voor bijvoorbeeld de branche monumentaal, waaronder musea.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Inbraak werend, scherf bindend en privacy

Er zijn twee soorten zonwerende raamfolie: neutrale en reflecterende. Als u kiest voor reflecterende zonwerende raamfolie dan heeft u 100% privacy binnen omdat het niet mogelijk is van buiten naar binnen te kijken.

Een volgende belangrijke eigenschap van zonwerende raamfolie is dat deze inbraak werend werkt. Het is lastig om een raam, dat is voorzien van zonwerende folie, te breken waardoor inbrekers geen of veel minder kans hebben. Mocht een ruit breken, dan blijven de scherven aan de raamfolie plakken hetgeen een tweede barrière vormt.

De eigenschap scherfbindend is op haar beurt weer interessant voor de sectoren food industrie en zorg en welzijn. Dit omdat bij ruitbreuk glasscherven aan de folie blijven plakken en niet in gerechten kunnen komen en mensen zich er niet aan kunnen verwonden.

Vraag offerte aan
Zonwerende raamfolie Tilburg

Reflect Glasfilm is werkzaam in heel Nederland en komt ook in Tilburg, in alle sectoren en uiteraard ook voor particuliere woningen.

Neem gerust contact met ons op voor informatie, persoonlijk advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Desgewenst komen wij ook naar u toe om uw pand te bekijken en u te adviseren bij de keuze van het soort glasfolie.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto