Isolerende raamfolie

Zonwerende raamfolie in Tilburg

Bij Reflect Glasfilm kunt u zonwerende raamfolie laten aanbrengen in Tilburg. Maar wat is zonwerende raamfolie eigenlijk? Er zijn veel verschillende soorten raamfolie met verschillende functies, zoals zonwering, privacy, veiligheid of isolatie. Sommige soorten raamfolie zijn geschikt voor enkel glas, terwijl andere geschikt zijn voor dubbel glas. Raamfolie kan worden aangebracht op verschillende soorten ramen, zoals lichtstraten, ramen in woningen of ramen van monumentale panden.

Zonwerende raamfolie is een speciale folie die op ramen wordt aangebracht om de hoeveelheid warmte en licht die door het glas naar binnen komt te verminderen. Het is ontworpen om de negatieve effecten van zonlicht, zoals hitte, schittering en verkleuring van meubels, vloeren en stoffen, te verminderen.

Zonwerende raamfolie in Tilburg

Bij Reflect Glasfilm kunt u ook zonwerende raamfolie laten plaatsen in Tilburg en omgeving. We hebben meer dan 30 jaar ervaring. Daardoor hebben we veel ervaring met klanten in de regio.

Waarom raamfolie van Reflect Glasfilm?

Meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van raamfolie voor uiteenlopende opdrachten;

Wij zijn VCA gecertificeerd;

Professionele installateurs die zorgen voor een vakkundige installatie

Hoogste kwaliteit raamfolie

Actief in Nederland & België

Tot 12 jaar effectief

Isolerende raamfolie laten plaatsen

Als u in Tilburg isolerende raamfolie wilt laten plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Isolerende raamfolie zorgt ervoor dat u bespaart op stookkosten en bijdraagt aan een beter milieu. Het zorgt ervoor dat uw (kantoor)pand goed geïsoleerd wordt, waardoor er minder warmte via de ramen verloren gaat. Isolerende raamfolie is een geschikte oplossing voor veel isolatieproblemen.

Privacyfolie laten plaatsen

Ook het laten plaatsen van privacyfolie door een van onze installateurs in Tilburg is mogelijk. Privacyfolie belemmert het zicht van buiten naar binnen, waardoor het een ideale oplossing kan zijn voor kantoorpanden. Privacy wordt gewaarborgd, maar u kunt nog steeds naar buiten kijken. Privacyfolie heeft ook andere voordelen, zoals inbraakvertraging, veiligheid en het verminderen van hinderlijke lichtschittering.

Raamfolie laten plaatsen in Tilburg

We zijn al meer dan 30 jaar actief in de regio Tilburg en omgeving. We plaatsen ook regelmatig raamfolie in steden zoals Eindhoven, Breda, Den Bosch en andere steden in Noord-Brabant. We werken niet alleen in Noord-Brabant, maar in heel Nederland en België. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie