Zonwerende raamfolie Rotterdam

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende raamfolie Rotterdam

Reflect Glasfilm is gespecialiseerd in raamfolie waaronder zonwerende raamfolie en veiligheidsfolie

Wij beschikken over uitgebreide ervaring en expertise om jouw pand in Rotterdam op professionele wijze te voorzien van hoogwaardige raamfolie. Wij zijn in Rotterdam werkzaam in alle sectoren:

Bouw en Vastgoed
Detailhandel
Kinderopvang
Foodsector
Monumentaal
Zorg en Welzijn

Op onze website kan je onder het kopje projecten eerder door ons uitgevoerde werkzaamheden bekijken. Op die manier krijg je een indruk van de mogelijkheden en ideeën voor je eigen bedrijfspand of woning. Neem gerust contact op met ons op voor vrijblijvende informatie of maak gebruik van het aanvraagformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Reflect Glasfilm werkt door heel Nederland en kan jouw pand in Rotterdam maar ook in Amsterdam, Utrecht en alle andere steden in Nederland voorzien van zonwerende raamfolie.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Voordelen zonwerende raamfolie Rotterdam

Een prettige werkomgeving en leefomgeving is elke dag opnieuw belangrijk voor jou, je gezin en je werknemers. Het is echter zomers al snel te warm en ‘s winters is het vaak te koud. U bent dan ook doorgaans veel kosten kwijt aan de energievoorziening; hetzij voor verwarming hetzij voor airconditioning. Als je kiest voor zonwerende raamfolie dan kan je daarvan in alle jaargetijden profiteren. Zonwerende folie houdt tot wel 92% van de warmte buiten en in de winter houdt zonwerende folie juist de warmte binnen.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten zonwerende raamfolie. Wil je meteen ook gebruikmaken van de mogelijkheid meer privacy te krijgen in je pand? Dan kan je het beste kiezen voor de reflecterende raamfolie. Wil je de authentieke uitstraling van het pand behouden, kies dan voor neutrale raamfolie. Natuurlijk adviseren wij je hierbij graag en kunnen wij ook voorbeelden laten zien van het effect na het aanbrengen van zonwerende raamfolie in Rotterdam.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Bouw en vastgoed raamfolie Rotterdam

Glas zorgt voor een vrij uitzicht, geeft een ruimtelijke uitstraling en zorgt voor voldoende lichtinval. De meeste moderne gebouwen beschikken dan ook over veel glas. Dit heeft echter ook een aantal nadelen. Gebouwen met veel glas kunnen aanleiding geven tot een zogenaamd broeikaseffect. De airco moet dan ook al snel aan om de binnentemperatuur enigszins aangenaam te houden en dit brengt natuurlijk kosten met zich mee. Veel glas kan ook zorgen voor een te grote mate van lichtinval waardoor hinderlijke schitteringen op het beeldscherm ontstaan. Met zonwerende raamfolie los je een groot aantal van deze problemen in een klap op. Geen hinderlijke schitteringen, een prettig binnenklimaat en ook in de winter bespaar je met zonwerende raamfolie op kosten.

Vraag offerte aan
Zonwerende raamfolie Rotterdam

Inbraak vertragende raamfolie

Een van de nadelen van glas is dat het gemakkelijk breekt. Dit kan leiden tot verwondingen maar inbrekers maken graag gebruik van deze wetenschap. Als je kiest voor zonwerende folie of inbraak vertragende folie dan worden de scherven bij elkaar gehouden op het moment dat een ruit kapot gaat. Er ontstaat dan geen opening waardoor een inbreker naar binnen kan en het scheelt uiteraard ook een heleboel rommel aan rondvliegend glas. Heb je last van graffiti op uw winkelruiten in Rotterdam dan biedt raamfolie uitkomst. Je verwijdert eenvoudig de raamfolie waarop graffiti is gespoten en vervangt deze door een nieuwe raamfolie. Dit soort folie worden ook veel toegepast op boten, treinen en trams.
Kijk voor meer informatie over de verschillende soorten folie op de website van Reflect Glasfilm. Natuurlijk kan je ons ook altijd bellen voor persoonlijke informatie en voor advies op maat.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto