Zonwerende raamfolie Rotterdam

Zonwerende raamfolie in Rotterdam: door Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm is gespecialiseerd in raamfolie waaronder zonwerende raamfolie en veiligheidsfolie

Wij beschikken over uitgebreide ervaring en expertise om uw pand in Rotterdam op professionele wijze te voorzien van hoogwaardige raamfolie.

Op onze website kunt u onder het kopje projecten eerder door ons uitgevoerde werkzaamheden bekijken. Op die manier krijgt u een indruk van de mogelijkheden en ideeën voor uw eigen bedrijfspand of woning. Neem gerust contact op met ons op voor vrijblijvende informatie of maak gebruik van het aanvraagformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Reflect Glasfilm werkt door heel Nederland en kan uw pand in Rotterdam maar ook in Amsterdam, Utrecht en alle andere steden in Nederland voorzien van zonwerende raamfolie.

De voordelen van raamfolie in Rotterdam

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Tot 12 jaar effectief

Waarom zonwerende raamfolie in Rotterdam?

Een prettige werkomgeving en leefomgeving is elke dag opnieuw belangrijk voor u, uw gezin en uw werknemers. Het is echter zomers al snel te warm en ‘s winters is het vaak te koud. U bent dan ook doorgaans veel kosten kwijt aan de energievoorziening; hetzij voor verwarming hetzij voor airconditioning. Als u kiest voor zonwerende raamfolie dan kan u daarvan in alle jaargetijden profiteren. Zonwerende folie houdt tot wel 92% van de warmte buiten en in de winter houdt zonwerende folie juist de warmte binnen.

U heeft de keuze uit verschillende soorten zonwerende raamfolie. Wilt u meteen ook gebruikmaken van de mogelijkheid meer privacy te krijgen in uw pand? Dan kunt u het beste kiezen voor de reflecterende raamfolie. Wilt u de authentieke uitstraling van het pand behouden, kies dan voor neutrale raamfolie. Natuurlijk adviseren wij u hierbij graag en kunnen wij ook voorbeelden laten zien van het effect na het aanbrengen van zonwerende raamfolie in Rotterdam.

Bouw en vastgoed raamfolie Rotterdam

Glas zorgt voor een vrij uitzicht, geeft een ruimtelijke uitstraling en zorgt voor voldoende lichtinval. De meeste moderne gebouwen beschikken dan ook over veel glas. Dit heeft echter ook een aantal nadelen. Gebouwen met veel glas kunnen aanleiding geven tot een zogenaamd broeikaseffect. De airco moet dan ook al snel aan om de binnentemperatuur enigszins aangenaam te houden en dit brengt natuurlijk kosten met zich mee. Veel glas kan ook zorgen voor een te grote mate van lichtinval waardoor hinderlijke schitteringen op het beeldscherm ontstaan. Met zonwerende raamfolie lost u een groot aantal van deze problemen in een klap op. Geen hinderlijke schitteringen, een prettig binnenklimaat en ook in de winter bespaart u met zonwerende raamfolie op kosten.

Inbraak vertragende raamfolie

Een van de nadelen van glas is dat het gemakkelijk breekt. Dit kan leiden tot verwondingen maar inbrekers maken graag gebruik van deze wetenschap. Als u kiest voor zonwerende folie of inbraak vertragende folie dan worden de scherven bij elkaar gehouden op het moment dat een ruit kapot gaat. Er ontstaat dan geen opening waardoor een inbreker naar binnen kan en het scheelt uiteraard ook een heleboel rommel aan rondvliegend glas. Heeft u last van graffiti op uw winkelruiten in Rotterdam dan biedt raamfolie uitkomst. U verwijdert eenvoudig de raamfolie waarop graffiti is gespoten en vervangt deze door een nieuwe raamfolie. Dit soort folie worden ook veel toegepast op boten, treinen en trams.

Naast Rotterdam bieden verzorgen wij raamfolie projecten door heel Nederland. Een aantal locaties waar wij succesvolle projecten hebben opgezet zijn: Utrecht, Zaanstad, Zwolle en Maastricht. 

Kijk voor meer informatie over de verschillende soorten folie op de website van Reflect Glasfilm. Natuurlijk kan u ons ook altijd bellen voor persoonlijke informatie en voor advies op maat.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie