Zonwerende raamfolie Maastricht

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende raamfolie Maastricht

Reflect Glasfilm is expert op het gebied van raamfolies, waaronder zonwerende raamfolie. Wij komen door heel Nederland, ook naar het uiterste zuiden in de provincie Limburg.

De grootste plaats in Limburg is Maastricht, met meer dan 120.000 inwoners en een grote bedrijvigheid. Al sinds twee eeuwen is Maastricht een belangrijke industriestad: glas- en aardwerkfabricage, papierindustrie, moderne bedrijven zoals Mosa, Kristalunie en ENCI. Recent zijn ook bekende bedrijven zoals Vodafone richting Maastricht getrokken.

Verder mag Maastricht zich verheugen in een grote belangstelling van toeristen. Hierdoor heeft de detailhandel en de food industrie een flink aandeel in de bedrijvigheid in deze stad. Voor alle bedrijven biedt zonwerende raamfolie een aantal oplossingen omdat zonwerende raamfolie zoveel verschillende voordelen heeft ten opzichte van traditionele zonwering.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Zonwerende raamfolie biedt oplossingen

Reflect Glasfilm is in Maastricht werkzaam in alle sectoren, waaronder de sectoren zorg en welzijn, de detailhandel, bouw en vastgoed en monumentaal. Voor alles sectoren geldt dat het beheersen van het binnenklimaat belangrijk is.

Met zonwerende raamfolie blijft uw binnenruimte veel koeler want de folie houdt tot wel 91% van de zonnewarmte tegen. Dit betekent geen of veel minder airconditioning en daarmee kunt u flink besparen op kosten van koelen. Uw werknemers of bewoners van een zorginstelling hebben ook direct een ander voordeel: er kan gewoon naar buiten worden gekeken. Dit kan met gewone zonwering niet of nauwelijks. Uitvalschermen, rolgordijnen en dergelijke belemmeren het uitzicht.

Als u kiest voor reflecterende raamfolie dan heeft u nog als extra voordeel dat u van buiten niet zichtbaar bent. Direct veel meer privacy en het zicht van binnen naar buiten blijft optimaal behouden. Zonwerende raamfolie is in Maastricht én de rest van Nederland ook beschikbaar voor particuliere woningen. Ons werkgebied beslaat heel Nederland.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Eigenschappen zonwerende raamfolie

Naast het besparen van kosten en naar buiten kijken terwijl u de zon weert, heeft zonwerende raamfolie nog meer voordelen. En deze voordelen zijn niet onbelangrijk!

De folie is inbraak werend en scherfbindend. Inbrekers in uw pand in Maastricht zullen een poging tot inbraak veel sneller opgeven en mocht een ruit stuk gaan, dan vliegen de scherven niet in het rond maar blijven plakken aan de folie.

Met name in de detailhandel is de eigenschap inbraak werend bijzonder interessant. Scherf bindend is met name voor de zorgsector en de food industrie een belangrijke eigenschap van zonwerende raamfolie. Geen scherven in voedsel, geen verwondingen bij ruitbreuk in zorginstellingen, kinderdagverblijven of scholen in Maastricht.

Zonwerende folie houdt UV straling tegen tot 99%, dus geen verkleuringen van meubilair of stoffering. Hinderlijke schitteringen behoren tot het verleden, ook dat is een groot voordeel van zonwerende raamfolie. Zonder problemen kijken naar de televisie en werken op de pc, ook als de zon uitbundig schijnt.

.

Vraag offerte aan
Zonwerende raamfolie Maastricht

Nog meer voordelen van zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie behoeft geen onderhoud. U kunt het gewoon schoonmaken maar speciaal onderhoud, reparatie en dergelijke is niet nodig. Terwijl de folie toch jarenlang probleemloos en zonder kwaliteitsverlies mee gaat. Tot wel 12 jaar lang.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt, een offerte op maat wilt ontvangen of vragen heeft over een van onze andere producten en diensten.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto