Isolerende raamfolie

Zonwerende raamfolie in Maastricht

Zonwerende raamfolie in Maastricht: De mogelijkheden van Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm is expert op het gebied van raamfolies, waaronder zonwerende raamfolie. Wij komen door heel Nederland, ook naar het uiterste zuiden in de provincie Limburg.

De grootste plaats in Limburg is Maastricht, met meer dan 120.000 inwoners en een grote bedrijvigheid. Al sinds twee eeuwen is Maastricht een belangrijke industriestad: glas- en aardwerkfabricage, papierindustrie, moderne bedrijven zoals Mosa, Kristalunie en ENCI. Recent zijn ook bekende bedrijven zoals Vodafone richting Maastricht getrokken.

Verder mag Maastricht zich verheugen in een grote belangstelling van toeristen. Hierdoor heeft de detailhandel en de food industrie een flink aandeel in de bedrijvigheid in deze stad. Voor alle bedrijven biedt zonwerende raamfolie een aantal oplossingen omdat zonwerende raamfolie zoveel verschillende voordelen heeft ten opzichte van traditionele zonwering.

De voordelen van raamfolie in Maastricht

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Tot 12 jaar effectief

Zonwerende raamfolie in Maastricht biedt oplossingen

Reflect Glasfilm is in Maastricht werkzaam in alle sectoren, waaronder de sectoren zorg en welzijn, de detailhandel, bouw en vastgoed en monumentaal. Voor alles sectoren geldt dat het beheersen van het binnenklimaat belangrijk is.

Met zonwerende raamfolie blijft uw binnenruimte veel koeler want de folie houdt tot wel 91% van de zonnewarmte tegen. Dit betekent geen of veel minder airconditioning en daarmee kunt u flink besparen op kosten van koelen. Uw werknemers of bewoners van een zorginstelling hebben ook direct een ander voordeel: er kan gewoon naar buiten worden gekeken. Dit kan met gewone zonwering niet of nauwelijks. Uitvalschermen, rolgordijnen en dergelijke belemmeren het uitzicht.

Als u kiest voor reflecterende raamfolie dan heeft u nog als extra voordeel dat u van buiten niet zichtbaar bent. Direct veel meer privacy en het zicht van binnen naar buiten blijft optimaal behouden. Zonwerende raamfolie is in Maastricht én de rest van Nederland ook beschikbaar voor particuliere woningen. Ons werkgebied beslaat heel Nederland.

Eigenschappen zonwerende raamfolie

Naast het besparen van kosten en naar buiten kijken terwijl u de zon weert, heeft zonwerende raamfolie nog meer voordelen. En deze voordelen zijn niet onbelangrijk!

De folie is inbraak werend en scherfbindend. Inbrekers in uw pand in Maastricht zullen een poging tot inbraak veel sneller opgeven en mocht een ruit stuk gaan, dan vliegen de scherven niet in het rond maar blijven plakken aan de folie.

Met name in de detailhandel is de eigenschap inbraak werend bijzonder interessant. Scherf bindend is met name voor de zorgsector en de food industrie een belangrijke eigenschap van zonwerende raamfolie. Geen scherven in voedsel, geen verwondingen bij ruitbreuk in zorginstellingen, kinderdagverblijven of scholen in Maastricht.

Zonwerende folie houdt UV straling tegen tot 99%, dus geen verkleuringen van meubilair of stoffering. Hinderlijke schitteringen behoren tot het verleden, ook dat is een groot voordeel van zonwerende raamfolie. Zonder problemen kijken naar de televisie en werken op de pc, ook als de zon uitbundig schijnt.

Naast Maastricht bieden verzorgen wij raamfolie projecten door heel Nederland. Een aantal locaties waar wij succesvolle projecten hebben opgezet zijn: Den HaagRotterdam en Zwolle

Nog meer voordelen van zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie behoeft geen onderhoud. U kunt het gewoon schoonmaken maar speciaal onderhoud, reparatie en dergelijke is niet nodig. Terwijl de folie toch jarenlang probleemloos en zonder kwaliteitsverlies mee gaat. Tot wel 12 jaar lang.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt, een offerte op maat wilt ontvangen of vragen heeft over een van onze andere producten en diensten.

 

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie