Isolerende raamfolie

Zonwerende raamfolie Gelderland

Bent u op zoek naar zonwerende raamfolie in regio Gelderland? Dan bent u bij Reflect Glasfilm aan het juiste adres. Wij brengen onder andere zonwerende raamfolie aan door heel Nederland. Wij brengen raamfolie aan op veel verschillende soorten ramen. Hierbij kunt u denken aan een ramen van een monumentaal pand, een lichtstraat of een woonhuis. Niet alleen brengen wij raamfolie aan voor diverse soorten ramen. Maar, wij hebben ook veel verschillende soorten raamfolies. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar privacyfolie, decoratiefolie of zonwerende folie? Wij hebben het allemaal.

Onze zonwerende raamfolie zorgt ervoor dat de hoeveelheid licht en warmte door het glas naar binnen wordt beperkt. Hierdoor ervaart u direct een aangenamere binnentemperatuur. Naast een aangename binnentemperatuur zorgt zonwerende raamfolie ook voor een vermindering in zonlicht, schittering en verkleuring van het interieur.

Isolerende raamfolie in Gelderland

Naast zonwerende raamfolie plaatsen wij ook isolerende raamfolie. Isolerende raamfolie zorgt ervoor dat uw (kantoor)pand goed geïsoleerd is. Hierdoor gaat er minder warmte verloren via de beglazing. Goed voor uw portemonnee en voor het klimaat.

Waarom raamfolie van Reflect Glasfilm?

Meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van raamfolie voor uiteenlopende opdrachten;

Wij zijn VCA gecertificeerd;

Professionele installateurs die zorgen voor een vakkundige installatie

Hoogste kwaliteit raamfolie

Actief in Nederland & België

Tot 12 jaar effectief

Decoratiefolie laten plaatsen

Wilt u de identiteit van uw bedrijf weerspiegeld zien in uw pand of wilt u een saaie ruimte opvrolijken met decoratieve elementen? Decoratiefolie biedt de perfecte oplossing in veel verschillende situaties. Met decoratiefolie, ook bekend als anti-inkijkfolie, zandstraalfolie of privacyfolie, kunt u het zicht beperken. Het resultaat? Meer privacy in uw kantoor, werkkamer of slaapkamer. Bij Reflect Glasfilm kunt u uw kantoor- of woonruimte naar eigen wens decoreren met privacy- en decoratiefolie. Het mooie is dat deze folies ook gecombineerd kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor warmtewerende decoratiefolie en sla twee vliegen in één klap!

Raamfolie laten plaatsen in Gelderland

Bij Reflect Glasfilm zijn wij al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten raamfolies. Dit doen wij door heel Nederland, dus ook in regio Gelderland. Omdat ons hoofdkantoor zich in Malden bevindt, plaatsen wij regelmatig raamfolie in Arnhem, Ede, Nijmegen, Apeldoorn, Rotterdam en nog meer. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag dan een offerte aan via ons offerteformulier.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie