Isolerende raamfolie

Zonwerende raamfolie Eindhoven

Zonwerende folie in Eindhoven: De mogelijkheden van Reflect Glasfilm

Eindhoven, gelegen in de provincie Noord-Brabant telt zo’n 230.000 inwoners en kent een rijke bedrijvigheid. Kantorencomplexen vindt men dan ook veel in deze regio. Een prettige werkomgeving is onontbeerlijk en goede zonwering is daarvan een belangrijk aspect. Het is zomers al snel veel te warm binnen om prettig te kunnen werken en de prestaties kunnen tot wel 50% verminderen als het te warm is in de werkruimte.

Zonwerende raamfolie Eindhoven heeft dan een groot aantal voordelen die met name voor bedrijven zeer interessant kunnen zijn. Overigens brengt zonwerende raamfolie ook voor particulieren veel voordelen met zich mee. Een van de belangrijkste aspecten is het feit dat zonwerende raamfolie kostenbesparend werkt.

De voordelen van raamfolie in Eindhoven

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Tot 12 jaar effectief

Raamfolie als kostenbesparing

Zonwerende folie houdt maar liefst tot 91% van de zonnewarmte tegen. Dit zorgt er voor dat de binnentemperatuur verschillende graden lager blijft, ook als het buiten erg warm is en de zon schijnt. Bedrijven moeten voldaan aan Arbo wetgeving met betrekking tot de inrichting van de werkplek.

Een prettig klimaat maakt daarvan deel uit, het mag niet te warm zijn. Natuurlijk kunt u kiezen voor airconditioning, maar dit heeft nadelen. Het kost namelijk erg veel én het is niet voor iedereen een goede keuze in verband met de gezondheid. Omdat de zonwerende folie de temperatuur binnen snel omlaag brengt hoeft u geen of veel minder vaak airconditioning in te zetten als koeling van de werkruimte.

Ook als het koud is buiten heeft zonwerende raamfolie voordelen: de warmte wordt nu juist veel beter binnen vastgehouden. U bespaart dus in alle jaargetijden op de kosten van energieverbruik. Interesse in zonwerende raamfolie in Eindhoven? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie!

Andere voordelen van zonwerende raamfolie in Eindhoven

Met zonwerende raamfolie behoudt u in uw pand in Eindhoven het zicht naar buiten. Dit is een groot voordeel omdat uw werknemers dan een goed dag/nachtritme kunnen aanhouden. Het is niet plezierig om de hele dag in een donkere ruimte met alleen kunstverlichting te werken. Het is ook goed voor de oogspieren om regelmatig verder weg te kijken, naar buiten. Als u kiest voor traditionele zonwering dan kan dit niet of veel minder goed. Vouwgordijnen, rolgordijnen en buitenzonwering in de vorm van schermen belemmeren het zicht naar buiten.

Daarnaast gaat zonwerende raamfolie ook de schittering van de zon tegen. Geen hinderlijke lichtinval waardoor u niet meer goed op uw scherm kunt kijken. Ook voor schilderijen in musea en andere kunst is dit een belangrijk voordeel van zonwerende raamfolie. Verder is deze raamfolie vuilafstotend, bestand tegen zuren en behoeft zonwerende raamfolie geen onderhoud. Toch gaat de folie tot 12 jaar mee zonder achteruit te gaan in kwaliteit. Zonwerende raamfolie houdt 99% van de Uv-stralingen tegen. Tenslotte is zonwerende raamfolie scherfbindend en inbraak werend. Een niet onbelangrijk voordeel, met name in omgevingen waar kostbare spullen staan, winkels en in de horeca.

Raamfolie van Reflect Glasfilm

Heeft u interesse in de mogelijkheden van zonwerende raamfolie in Eindhoven of omgeving? Reflect Glasfilm levert door heel Nederland en komt ook naar Eindhoven in Noord-Brabant om u te informeren en te adviseren en op professionele wijze zonwerende raamfolie aan te brengen.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Let op! Wij leveren uitsluitend aan zakelijke opdrachtgevers.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie