Zonwerende raamfolie doorzichtig

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende raamfolie doorzichtig

Er zijn veel manieren om de warmte van de zon te weren. Maar lang niet alles is effectief. Zonwerende raamfolie doorzichtig van Reflect Glasfilm is dat wel. Wij noemen dat neutrale raamfolie. Raamfolie is voor veel mensen nog een onbekend product, maar het heeft een groot effect met veel voordelen. Heb jij last van de warmte op kantoor of thuis? Dit resulteert in slechte werkomstandigheden en hoge energierekeningen door het toenemende gebruik van de airco. Verhoog comfort en verlaag kosten met zonwerende raamfolie.

Het effect van doorzichtige zonwerende raamfolie

Met de juiste raamfolie lopen de temperaturen niet meer zo hoog op, wordt de overlast van fel zonlicht aanzienlijk minder en bespaar je kosten. Zonwerende raamfolie houdt namelijk 91% van de zonnewarmte tegen. Hierdoor hoef je de airco minder lang aan te zetten en bespaart dit een hoop op je energierekening. Daarnaast hecht vuil zich minder snel aan de folie door zijn unieke coating. Dat scheelt ook kosten in onderhoud.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Neutraal of reflecterend

Onze zonwerende raamfolie is zowel reflecterend als neutraal (doorzichtig) beschikbaar. Het voordeel van zonwerende raamfolie dat reflecterend is, is dat het inkijk tegenhoudt. Hierdoor geniet je van meer privacy. Terwijl je van binnen naar buiten wel normaal naar buiten kan kijken. Neutrale folie is ideaal als je niets van de folie wilt zien. Deze folie is nauwelijks zichtbaar, maar geeft wel hetzelfde lichtinval. Op die manier blijft de warmte zoveel mogelijk buiten zonder dat het aanzicht van jouw pand verandert.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Neutrale zonwerende raamfolie laten plaatsen door Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm bestaat uit een team van glasfolie experts die de missie hebben iedereen te voorzien van meer comfort. Want de afgelopen jaren is wel gebleken dat het aardig warm kan worden in Nederland. Wanneer je geïnteresseerd bent in raamfolie komt een van onze adviseurs langs om de situatie te bekijken. Samen kiezen we de juiste oplossing voor jouw probleem. Is de folie geplakt? Dan is het tot wel 12 jaar effectief. Zo heb je altijd controle over de binnentemperatuur. Zowel in huis als op kantoor.

Vraag offerte aan
Zonwerende raamfolie doorzichtig 2

Neutrale zonwerende raamfolie

Ben jij op zoek een folie die nagenoeg onzichtbaar is? En zoek je naar een oplossing om de warmte buiten te houden? Neem dan eens contact op met onze raamfolie adviseurs. Reflect Glasfilm monteert raamfolie bij bedrijven en particulieren door het hele land. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit. In de loop der jaren hebben we veel beglazing van raamfolie voorzien waardoor je verzekerd bent van kwaliteit.

Al overtuigd van het feit dat raamfolie een eenvoudige oplossing is voor een complex probleem? Vraag hieronder alvast een offerte aan. Op basis van die informatie kunnen we jou een prijsindicatie geven. Voor vragen kun je ons altijd bereiken via 024-6451616 of een mail te sturen naar info@reflectglasfilm.nl.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto