Zonwerende raamfolie Arnhem

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende raamfolie Arnhem

Woon of werk je in Arnhem en zoek je een partner voor zonwerende raamfolie? Kies voor Reflect Glasfilm als je een professional zoekt met ervaring, expertise en natuurlijk met een uitgebreide keuze aan raamfolies. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van raamfolies die de zon en warmte tegenhouden waardoor je flink kunt besparen op kosten van energie. Zonwerende raamfolie heeft echter nog meer voordelen die vooral ook voor bedrijfspanden van belang zijn. Denk aan de inbraak werende en/of vertragende werking van raamfolie en het tegengaan van schitteringen op beeldschermen. Ook het tegengaan van inkijk is een voordeel van raamfolie.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Kosten besparen en andere voordelen zonwerende raamfolie

Het koelen van een bedrijfsruimte zoals een kantorencomplex kan in de zomer veel geld kosten. Als werkgever bent je echter verplicht om de werkomstandigheden zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer de temperatuur op de werkvloer te hoog oploopt is dat niet prettig voor je werknemers die er werken. Het is goed te weten dat onderzoek heeft aangetoond dat de productiviteit van werknemers met 30 % tot 50% afneemt bij hoge temperaturen. En aan de andere kant zorgt een goed klimaat voor 40% betere, snellere en nauwkeurigere prestaties! De aanschaf van zonwering zal zich dan ook snel terugverdienen. Traditionele zonwering in de vorm van lamellen, schermen en dergelijke lijkt een oplossing, maar brengt echter ook nadelen met zich mee. Deze vragen namelijk om onderhoud en mogelijke reparaties en dienen met enige regelmaat te worden vervangen in verband met de uitstraling van jouw pand. En dan hebben we het nog niet gehad over de belemmering in uitzicht…

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie biedt uitkomst

Deze vorm van zonwering houdt maar liefst tot 91% van het zonlicht tegen en heeft meer voordelen. De ruimte is direct een flink aantal raden koeler waardoor de airco uit kan of minder vaak aan hoeft. Alle voordelen op een rij:

  • Tot 91% warmtewering
  • Bestand tegen zuren, vuilafstotend en eenvoudig te reinigen
  • Reduceert schitteringen en reflecties
  • Scherfbindend en daarmee ook inbraak vertragend
  • Blokkeert meer dan 99% UV-straling

Bij Reflect Glasfilm krijg je tot 8 jaar productgarantie en de zonwerende raamfolie werkt tot 12 jaar optimaal en effectief zonder in te leveren op kwaliteit. Zonwerende raamfolie Arnhem nodig? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Vraag offerte aan
Zonwerende raamfolie Arnhem

Ruime keuze uit raamfolies

Reflect Glasfilm biedt een compleet en uitgebreid assortiment raamfolies voor bedrijf en particulier. Wij werken door heel Nederland, ook in Arnhem en omgeving. Kies voor reflecterende zonwerende folie als je ook inkijk wilt tegengaan. Jouw pand krijgt daarmee een mooie uitstraling. Wil je liever de authentieke uitstraling behouden dan kies je voor neutrale zonwerende folie. Wist je dat zonwerende folie het hele jaar door voordelen brengt? Als het kouder wordt houdt de folie de warmte beter binnen waardoor je in alle jaargetijden kunt besparen op kosten van energie. Meer weten? Kijk op de website of neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto