Zonwerende glasfolie Groningen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende glasfolie Groningen

Ben jij op zoek naar een leverancier voor zonwerende glasfolie die dit professioneel in jouw pand in Groningen kan aanbrengen? Zoek dan niet verder.
Reflect Glasfilm is gevestigd in Malden, direct onder Nijmegen en levert door heel Nederland, waaronder in Groningen, zonwerende glasfolie en andere folieproducten.
Wij bestaan inmiddels meer dan een kwarteeuw en beschikken over alle benodigde ervaring en expertise op het gebied van:

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Reflect Glasfilm in alle sectoren

Wij zijn in Groningen werkzaam in alle sectoren:

  • Bouw en vastgoed
  • Detailhandel
  • Kinderopvang
  • Food sector
  • Monumentaal
  • Zorg en welzijn

Voor veel bedrijven gelden strenge regels voor wat betreft de klimaatbeheersing in het pand. Daarnaast is er natuurlijk het gevoel van welzijn voor jouw medewerkers. Het werkklimaat moet plezierig zijn: niet te warm en niet te koud. Daarnaast is het werken bij gewoon daglicht belangrijk om het bioritme vast te houden en dient overmatige schittering op onder andere beeldschermen te worden tegengegaan. Met zonwerende glasfolie maak je gebruik van al deze voordelen. Isolerende raamfolie is dé vier seizoenen oplossing en draagt bij aan een ideale werkplek en leefomgeving. Neem contact op met Reflect Glasfilm voor persoonlijk advies en informatie.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Meer over veiligheidsfolie

Hoe handig het gebruik van glas ook is, het heeft natuurlijk het grote nadeel van kans op breuk en daarmee op verwondingen. In sommige sectoren kan het gebruik van veiligheidsfolie dan ook een must zijn, de kinderopvang en de zorgsector bijvoorbeeld. Daarbij komt dat het gebruik van veiligheidsfolie veel voordeliger is dan gelaagd veiligheidsglas. Een bijkomend voordeel van veiligheidsfolie is het feit dat het ook inbraak werend werkt. Immers: er moet meer geweld worden gebruikt om het glas te breken en dit levert naast een vertraging ook extra lawaai op. Reflect Glasfilm levert veiligheidsfolie in alle sectoren en in heel Nederland, óók in Groningen.

Vraag offerte aan
Zonwerende glasfolie groningen 2

Meer over zonwerende glasfolie

Er zijn twee soorten zonwerende glasfolie: neutrale en reflecterende glasfolie. Beide soorten folies houden de zon tegen waardoor het binnen niet snel te warm wordt. Dit kan oplopen tot maar liefst 85% van de warmte! Je bespaart hiermee dus aanzienlijk op de kosten van koeling van (werk)ruimtes en jouw zonwerende glasfolie Groningen verdient zich dus snel terug.

Kies je voor neutrale zonwerende glasfolie dan behoudt jouw pand de oorspronkelijke uitstraling. Kies je voor reflecterende zonwerende glasfolie dan heeft dit als extra voordeel dat ook inkijk van buiten tegen gehouden wordt. Je garandeert hiermee de privacy van de personen die binnen zijn. Meer weten over zonwerende glasfolie Groningen of andere plaats in Nederland? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor een offerte op maat.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto