Zonwerende glasfolie Den Haag

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende glasfolie Den Haag

Ben je op zoek naar zonwerende glasfolie voor jouw bedrijfspand of woning in Den Haag? Reflect Glasfilm heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van zonwerende glasfolie door heel Nederland. We komen graag bij jou op locatie langs om te kijken welke soort folie het meest geschikt is.
Zonwerende glasfolie is één van de mogelijkheden om de het binnenklimaat te beheersen en kent ook andere voordelen die positief zijn voor de inrichting van de werkplek. Wij komen graag langs in Den Haag om de folie te plaatsen. Uiteraard kun je ook als particulier een beroep doen op onze expertise op het gebied van raamfolie. Naast zonwerende raamfolie bieden wij ook andere folies zoals isolerende raamfolie of veiligheidsfolie.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Verschillende sectoren voor zonwerende glasfolie Den Haag

Reflect Glasfilm biedt zonwerende glasfolie en andere raamfolies in onder andere de volgende sectoren:

  • Zorg en Welzijn
  • De foodsector
  • Detailhandel
  • Bouw en Vastgoed
  • Kinderopvang
  • Monumentaal

Voor de verschillende sectoren in Den Haag bewijst zonwerende glasfolie eigenlijk verschillende functies. Maar er zijn ook een aantal eigenschappen die bedrijven en kantoren in alle sectoren ten goede komen. Zo moeten de sectoren kinderopvang en zorg en welzijn aan verschillende regels voldoen als het gaat om raamveiligheid. Door onze folie op de ramen aan te brengen voldoe je aan de regels én maak je direct gebruik van de andere voordelen. Zonwerende glasfolie houdt tot 91% van de zonnewarmte buiten waardoor het binnenklimaat aangenaam blijft. Het financiële aspect hiervan is niet onbelangrijk. Je bespaart immers aanzienlijk op de kosten van airconditioning. Daarbij komt dat in het koude jaargetijde de warmte juist binnen blijft waardoor je bespaart op kosten van verwarming.

Een ander groot voordeel van zonwerende glasfolie is het feit dat zonwering tot het verleden behoort. Je hebt geen rolgordijnen, vouwgordijnen, buitenzonwering zoals markiezen of uitvalschermen meer nodig om geen last te hebben van het zonlicht. Een ander groot voordeel is dat zonwerende raamfolie geen onderhoud behoeft en toch jarenlang optimaal blijft functioneren.

 

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Zonwerende glasfolie werkt inbraak vertragend

Een extra voordeel van de glasfolie is de inbraak vertragende eigenschap van het product. Een ruit die is voorzien van glasfolie kan niet zo gemakkelijk worden gebroken waardoor een poging tot inbraak sneller wordt opgegeven.

Zonwerende glasfolie heeft ook een anti graffiti functie. Worden de ramen onverhoopt gebruikt voor het aanbrengen van graffiti? Dan wordt alleen de folie beschadigd en kan deze eenvoudig worden verwijderd en vervangen. Dat scheelt aanzienlijk in de schoonmaakkosten. Zonwerende glasfolie houdt ook uv-straling en infrarode straling tegen waardoor de producten in bijvoorbeeld een etalage niet kunnen verkleuren en de goederen niet beschadigd.

Vraag offerte aan
Zonwerende glasfolie Den Haag

Veiligheidsfolie beschermt de foodsector

Ook in de foodsector speelt glasfolie een belangrijke rol. Glasfolie voorkomt letsel ten gevolge van glasbreuk en product vervuiling door effectieve scherfbinding. Je moet er niet aan denken dat glasbreuk leidt tot glassplinters of glasdeeltjes in voedingsproducten. Elke ruit vormt hiervoor echter en risico: deze kan immers breken. Ruiten die zijn voorzien van zonwerende of andere raamfolie zullen bij breuk geen gevaar opleveren ten gevolge van rondvliegende glasdeeltjes.

Neem gerust contact op met Reflect Glasfilm als je meer informatie wilt over zonwerende glasfolie in Den Haag of omgeving. Je kunt een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto