Isolerende raamfolie

Zonwerende glasfolie Den Haag

Zonwerende glasfolie Den Haag: door Reflect Glasfilm

Bent u op zoek naar zonwerende glasfolie voor uw bedrijfspand of woning in Den Haag? Reflect Glasfilm heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van zonwerende glasfolie door heel Nederland. We komen graag bij u op locatie langs om te kijken welke soort folie het meest geschikt is.

Zonwerende glasfolie is één van de mogelijkheden om de het binnenklimaat te beheersen en kent ook andere voordelen die positief zijn voor de inrichting van de werkplek. Wij komen graag langs in Den Haag om de folie te plaatsen. Uiteraard kunt u ook als particulier een beroep doen op onze expertise op het gebied van raamfolie. Naast zonwerende raamfolie bieden wij ook andere folies zoals isolerende raamfolie of veiligheidsfolie.

De voordelen van glasfolie in Den Haag

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Tot 12 jaar effectief

Verschillende sectoren voor zonwerende glasfolie in Den Haag

Reflect Glasfilm biedt zonwerende glasfolie en andere raamfolies in onder andere de volgende sectoren:

 • Zorg en Welzijn
 • De foodsector
 • Detailhandel
 • Bouw en Vastgoed
 • Kinderopvang
 • Monumentaal

Voor de verschillende sectoren in Den Haag bewijst zonwerende glasfolie eigenlijk verschillende functies. Maar er zijn ook een aantal eigenschappen die bedrijven en kantoren in alle sectoren ten goede komen. Zo moeten de sectoren kinderopvang en zorg en welzijn aan verschillende regels voldoen als het gaat om raamveiligheid. Door onze folie op de ramen aan te brengen voldoet u aan de regels én maakt u direct gebruik van de andere voordelen. Zonwerende glasfolie houdt tot 91% van de zonnewarmte buiten waardoor het binnenklimaat aangenaam blijft. Het financiële aspect hiervan is niet onbelangrijk. U bespaart immers aanzienlijk op de kosten van airconditioning. Daarbij komt dat in het koude jaargetijde de warmte juist binnen blijft waardoor u bespaart op kosten van verwarming.

Een ander groot voordeel van zonwerende glasfolie is het feit dat zonwering tot het verleden behoort. U hebt geen rolgordijnen, vouwgordijnen, buitenzonwering zoals markiezen of uitvalschermen meer nodig om geen last te hebben van het zonlicht. Een ander groot voordeel is dat zonwerende raamfolie geen onderhoud behoeft en toch jarenlang optimaal blijft functioneren.

Zonwerende glasfolie werkt inbraak vertragend

Een extra voordeel van de glasfolie is de inbraak vertragende eigenschap van het product. Een ruit die is voorzien van glasfolie kan niet zo gemakkelijk worden gebroken waardoor een poging tot inbraak sneller wordt opgegeven.

Zonwerende glasfolie heeft ook een anti graffiti functie. Worden de ramen onverhoopt gebruikt voor het aanbrengen van graffiti? Dan wordt alleen de folie beschadigd en kan deze eenvoudig worden verwijderd en vervangen. Dat scheelt aanzienlijk in de schoonmaakkosten. Zonwerende glasfolie houdt ook uv-straling en infrarode straling tegen waardoor de producten in bijvoorbeeld een etalage niet kunnen verkleuren en de goederen niet beschadigd.

Veiligheidsfolie beschermt de foodsector

Ook in de foodsector speelt glasfolie een belangrijke rol. Glasfolie voorkomt letsel ten gevolge van glasbreuk en product vervuiling door effectieve scherfbinding. U moet er niet aan denken dat glasbreuk leidt tot glassplinters of glasdeeltjes in voedingsproducten. Elke ruit vormt hiervoor echter en risico: deze kan immers breken. Ruiten die zijn voorzien van zonwerende of andere raamfolie zullen bij breuk geen gevaar opleveren ten gevolge van rondvliegende glasdeeltjes.

Neem gerust contact op met Reflect Glasfilm als u meer informatie wilt over zonwerende glasfolie in Den Haag of omgeving. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie