Zonwerende glasfolie Delft

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende glasfolie Delft

Reflect glasfilm biedt al meer dan 25 jaar oplossingen op het gebied van zonwering.
Met behulp van zonwerende glasfolie kunnen wij ervoor zorgen dat het binnenklimaat op kantoor, in een winkel of thuis gunstig wordt beïnvloed. Het grootste voordeel hiervan vindt plaats in de zomer. Maar ook in de andere jaargetijden brengt zonwerende glasfolie verschillende voordelen met zich mee. Alles folies hebben namelijk een isolerende werking, dus ook in de winter heb je profijt van de folie.

Wij zijn actief in verschillende sectoren zoals de detailhandel, zorg & welzijn en kinderopvang. Daarnaast leveren wij ook zonwerende glasfolie voor particuliere woningen in Delft. Zonwerende folie heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionele zonwering en per sector heeft zonwerende glasfolie nog specifieke voordelen. Bel ons gerust voor vragen of vul ons offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

De voordelen van zonwerende glasfolie Delft

Zonwerende glasfolie heeft een groot aantal voordelen voor jouw pand in Delft.  Zo houdt zonwerende glasfolie 91% van de zonnewarmte tegen waardoor je direct profiteert van een aangenamer binnenklimaat. Dit is belangrijk voor de werkplek. Het tegengaan van schitteringen is eveneens een groot voordeel voor werkomgevingen waar veel met computers en andere beeldschermen wordt gewerkt. Daarnaast vergt zonwerende glasfolie geen speciaal onderhoud en kan gewoon worden schoongemaakt met een allesreiniger. Tot slot is de levensduur van zonwerende glasfolie maar liefst 12 jaar zonder dat de kwaliteit zal verminderen. Met de aanschaf van zonwerende glasfolie voor jouw bedrijf in Delft kun je flink besparen op de kosten van energie.

 

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Speciale voordelen per sector

Zonwerende glasfolie heeft een inbraak vertragende werking. Dit houdt in dat inbrekers veel minder makkelijk binnen kunnen komen om kostbare eigendommen te stelen.

In de sector detailhandel is dit een groot voordeel omdat winkeliers in Delft veel minder kans lopen op inbraken. Waagt men toch een poging, dan zal de ruit moeilijk breken waardoor extra tijd nodig is. Lukt het om een ruit stuk te maken? Dan is binnenkomen nog steeds niet gemakkelijk omdat zonwerende glasfolie ook scherf bindend is. Dat voordeel geldt voor meer sectoren…

Vraag offerte aan
zonwerende glasfolie delft

Voor onder andere de foodindustrie, de kinderopvang en de sector zorg en welzijn, heeft die scherfbindende werking veel voordelen. De eigenschap scherfbindend is voor deze sectoren van extra groot belang omdat de kans op verwondingen direct aanzienlijk wordt verminderd. Glasscherven blijven plakken aan de folie en krijgen geen kans om bijvoorbeeld in voedsel terecht te komen indien sprake is van ruitbreuk. Tenslotte is er ook nog het voordeel van het tegenhouden van uv-straling (99%!) hetgeen belangrijk is voor onder meer musea. Graffiti laat zich eveneens gemakkelijk verwijderen van zonwerende glasfolie.

Ben je enthousiast geworden over zonwerende folie voor jouw pand in Delft? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto