Zonwerende folie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende raamfolie: meer comfort en besparing op kosten

In de zomer kunnen we volop genieten van de zon. De zon heeft veel voordelen. Echter, als je aan het werk bent en binnen zit, heeft de zon één groot nadeel: de warmte. Daarnaast kost de zonnewarmte ook geld. In de zomer draait de airco namelijk op volle toeren om het aangenaam koel te krijgen. Zonwerende raamfolie geeft jou de controle over de binnentemperatuur weer terug zonder extra kosten te genereren. Wil je meer informatie over zonwerende raamfolie? Lees dan snel verder!

Zonwerende folie is een speciaal ontwikkelde folie om de warmte door beglazing te reduceren. Reflect Glasfilm is in veel verschillende sectoren effectief, zoals bouw en vastgoed, detailhandel, food sector, zorg. Vooral bij moderne gebouwen in de bouw en vastgoed is zonwerende glasfolie effectief. Deze moderne gebouwen bevatten vaak veel glas. Wanneer de zon op het gebouw schijnt, krijg je de zonnewarmte er gratis bij. Zonwerende raamfolie is dé oplossing.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Het effect van zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie geeft je de controle over de binnenruimte terug. Maar hoe? Met raamfolie geniet je van 85% warmtewering. De unieke hard coat beschermt de folie en zorgt ervoor dat vuil minder snel aanhecht. Hierdoor hoef je je beglazing minder vaak te reinigen. Daarnaast reduceert zonwerende raamfolie schitteringen en reflecties. Dat is een stuk fijner wanneer je achter je computerscherm zit. Onze raamfolie heeft een lange garantie en een lange levensduur.

 

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Reflecterend of neutrale zonwerende raamfolie?

Er zijn twee soorten zonwerende folie: neutrale- en reflecterende folie. Beide folies houden de warmte van de zon voor 85% tegen. Hierdoor voorkom je extra energiekosten. Maar wat is het verschil? Reflecterende zonwerende raamfolie houdt inkijk tegen en biedt hierdoor meer privacy. Ben je op zoek naar een folie die nagenoeg onzichtbaar is? Kies dan voor neutrale zonwerende raamfolie. Met deze variant behoud je het oorspronkelijke aanzicht van het pand en het is vanaf de buitenkant bijna onzichtbaar. Zo houd je de warmte buiten zonder dat het aanzicht van het pand veranderd.

Vraag offerte aan
Zonwerende folie

Zonwerende raamfolie voor bedrijven en particulieren

Traditionele zonwering wordt vaak toegepast wanneer het te laat is. Je doet een jaloezie vaak dicht als je last hebt van de zon en als de temperatuur binnen al te hoog is. Zonwerende raamfolie werkt altijd en zorgt ervoor dat de temperatuur geen kans krijgt om hoog op te lopen.

Bij bedrijven gelden vaak strenge regels op het gebied van klimaatbeheersing. Het welzijn van alle werknemers binnen een bedrijf is belangrijk. Wanneer mensen te weinig daglicht krijgen, verlaagt dit de productiviteit en gemoedstoestand. Raamfolie zorgt voor minder ziekteverzuim en een comfortabele plek om te werken. Vervang traditionele zonwering door raamfolie waardoor je dezelfde hoeveelheid daglicht binnenkrijgt!  Ook voor particulieren is zonwerende raamfolie de oplossing tegen de nadelen van de zon. Krijg ook thuis controle over de binnenruimte en bespaar kosten.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto