Zonwerende folie Utrecht

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Het koel houden van werkruimtes in de zomer is voor veel bedrijven een hoge kostenpost. Met zonwerende folie Utrecht is dat verleden tijd.

Heb je een bedrijf in de regio Utrecht en overweeg je zonwerende folie aan te schaffen? Dan ben je bij Reflect Glasfilm aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan een kwart eeuw ervaring met het professioneel aanbrengen van raamfolie waaronder warmtewerende raamfolie. Als je kiest voor zonwerende folie bespaar je daarmee direct op kosten van koeling van alle ruimtes. Zonwerende raamfolie kan wel tot 91% van de warmte buiten houden.

Bijkomend voordeel is dat zonwerende folie in alle jaargetijden bijdraagt aan een prettig leefklimaat en werkklimaat en bijdraagt aan besparing van kosten. Zonwerende folie houdt namelijk in de winter de warmte binnen. Daardoor hoeft er minder gestookt te worden. Zonwerende folie verdient zich daardoor bijzonder snel terug én de folie gaat ook nog eens heel lang mee. Speciaal onderhoud is niet nodig. Heb je een pand in Utrecht of omgeving? Dat kan een bedrijfspand of een particuliere woning zijn. Wij komen graag bij je langs om op professionele wijze zonwerende raamfolie aan te brengen.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Reflect Glasfilm voor zonwerende folie Utrecht

Reflect Glasfilm is een specialist op het gebied van raamfolie. Naast de zonwerende raamfolie vind je in ons assortiment ook isolerende raamfolie en veiligheidsfolie. Veiligheidsfolie zorgt ervoor dat glas minder snel zal breken en het is daarbij ook nog eens inbraak werend. In bepaalde sectoren waaronder de zorgsector en de voedingsindustrie, geldt een verplichting glas te beveiligen. Reflect glasfilm voldoet aan de NEN, BRC, HACCP en ALV norm. We zijn actief in alle sectoren; ook in de regio Utrecht. Denk aan de sectoren bouw & vastgoed, de detailhandel, kinderopvang, monumentale panden, maar wij werken ook voor particulieren. Wij komen vanuit onze vestiging in Malden in heel Nederland.

 

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Soorten zonwerende raamfolie

Als je besluit zonwerende raamfolie aan te schaffen dan is het ook direct mogelijk de privacy te vergroten. Als je namelijk kiest voor reflecterende, zonwerende raamfolie dan houd je ook de inkijk van het bedrijfspand of woonkamer tegen. Het pand behoudt een stijlvolle uitstraling als je kiest voor reflecterende raamfolie.

Wil je dat het aangezicht van het pand in Utrecht blijft zoals het is, dan kun je kiezen voor neutrale raamfolie die van de buitenkant vrijwel niet zichtbaar is. Als je advies nodig hebt dan kan je ons altijd bereiken per e-mail of telefoon. Maar ook op de website van Reflect Glasfilm kun je veel informatie vinden over de verschillende types zonwerende raamfolie.

Vraag offerte aan
zonwerende folie utrecht 2

Bekijk ook onze uitgevoerde projecten

Het is ook zeker de moeite waard op onze website door ons uitgevoerde projecten te bekijken zodat je een indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden en van onze uitgebreide expertise. Wil je graag een offerte op maat ontvangen? Maar dan gebruik van het aanvraagformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende offerte voor zonwerende raamfolie of andere diensten in Utrecht en omgeving.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto