Zonwerende folie raam

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Zonwerende folie raam: geniet optimaal van de zon

Heb jij een pand of huis met veel ramen? Dan weet je dat het in de zomer binnen erg warm kan worden. Overdag worden er allerlei soorten traditionele zonwering gebruikt om de zon buiten te houden. Zonde! Want daardoor ben je in een klap al het zicht naar buiten kwijt. Dat is niet wat je wilde toen je koos voor een pand met veel ramen.
Maar, traditionele zonwering is om nog een reden geen goede manier om de warmte buiten te houden. Het werkt namelijk vaak te laat. Want pas als je merkt dat het te warm wordt in de ruimte, wordt de zonwering naar beneden gedaan of uitgeklapt.

Reflect Glasfilm heeft voor de bovenstaande problemen een energiezuinige oplossing. Namelijk: zonwerende folie voor ramen. Wat houdt dit in? Zonwerende folie raam zorgt ervoor dat de airco niet meer de hele nacht aan hoeft. Ook hoeft de zonwering overdag niet gebruikt te worden en zijn dure kosten voor het koelen van een huis of pand verleden tijd. Met zonwerende raamfolie krijg je de controle over de binnentemperatuur terug.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Nog meer voordelen van zonwerende folie raam

Naast het terugkrijgen van de controle zitten er meer voordelen als je zonwerende folie aanschaft. Een te warmte (of te koude) temperatuur op kantoor werkt negatief voor de productiviteit van werknemers. Als oplossingen worden dan vaak airconditioning, ventilatie, verwarming en andere niet zuinige oplossingen genoemd. Deze alternatieven kunnen erg duur zijn in aanschaf en vervolgens gaat ook de energierekening omhoog. Dat is dus eigenlijk geen oplossing.

Het aanschaffen van zonwerende folie raam zorgt voor een warmtewering tot wel 91%. Schitteringen en reflecties worden gereduceerd en de folie is vuilafstotend waardoor ramen bestand zijn tegen zuren. Mocht je hier meer over willen weten, vertellen onze experts je hier graag meer over. Ook komen we graag bij jou op locatie kijken om erachter te komen welke folie het meest geschikt is. Het is mogelijk om alvast een offerte op te vragen zodat je direct een beeld hebt van de kosten. 

 

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Scherfbindend en inbraakvertragende zonwerende folie raam

Glas kan, als het breekt, gevaren met zich meebrengen. Niet voor niets moet de beveiliging van glas bij onder andere kinderdagverblijven, zorginstellingen en restaurants goed op orde zijn. De voorschriften die hiervoor gelden. moeten ervoor zorgen dat ramen goed beveiligd zijn. Veiligheidsfolie op de ramen werkt bijzonder goed als alternatief voor veiligheidsglas. Daarnaast is het goedkoper en brengt het andere voordelen met zich mee, zoals we hierboven genoemd hebben. De folie is namelijk scherfbindend wat ervoor zorgt dat er geen scherven in het rond zullen vliegen, mocht een raam sneuvelen. Ook werkt de folie inbraak vertragend. De folie is namelijk niet gemakkelijk te breken. Hierdoor kost het binnenkomen via een raam meer tijd én maakt het meer geluid. De pakkans wordt dan groter.

Vraag offerte aan
zonwerende folie raam 2

Het team van Reflect Glasfilm staat voor je klaar

Het aanschaffen van zonwerende folie is een investering. Maar daar krijg je erg veel voor terug. Onze klanten hebben binnen 5 jaar de investering in raamfolie terugverdiend. Het team van Reflect Glasfilm heeft bijna 30 jaar ervaring met raamfolie. Hierdoor hebben we al veel projecten gedaan. En wij weten: elk project is maatwerk. Daarom vertellen we je graag meer tijdens een persoonlijk gesprek. Neem vandaag nog contact met ons op! 

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto