Warmtewerende raamfolie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Het liefst genieten we het hele jaar door van de zon. Dit brengt echter ook zeker nadelen met zich mee. Voor de mensen die aan het werk zijn in een gebouw met veel beglazing bijvoorbeeld. Op echte zomerse dagen staat de airco 24/7 aan. Zonder de airco zou het met de brandende zon op de ramen niet te doen zijn om binnen te werken. Die airco is natuurlijk fijn, maar slecht voor de energierekening én het milieu. De beste oplossing om binnen een aangename temperatuur te creëren is warmtewerende raamfolie. De naam zegt het al: de warmte blijft buiten, waardoor het binnen veel beter uit te houden is.

Bij Reflect Glasfilm is dit onze specialiteit, met warmtewerende raamfolie los je bovenstaand probleem gemakkelijk op. Maar er is meer!

Het effect van warmtewerende raamfolie

Met de folie krijg je de controle terug over de binnentemperatuur. Dit zorgt ervoor dat de airco op warmte dagen niet de hele dag aan hoeft te staan. Wat weer zorgt voor een flinke besparing op de energierekening. Door het gebruik van warmtewerende raamfolie wordt tot wel 91% van de zonnewarmte tegengehouden. Dat effect merk je direct!

Meer weten over warmtewerende raamfolie?

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Een groot voordeel van de folie is dat deze niet enkel in de zomer werkt. Ook in de winter gaan de stookkosten omlaag. De warmte die al binnen is door de verwarming en andere stralingswarmte ontsnapt niet meer via het raam. Doordat je het hele jaar door de controle hebt over de binnentemperatuur, bespaar je veel kosten voor jouw (kantoor)pand.
Daarnaast werkt de folie tot wel 12 jaar lang! Zo lang gaat de folie minimaal mee zonder dat er kwaliteitsvermindering optreedt.

Wist je dat je als onderneming met deze raamfolie in aanmerking kan komen voor de Energie-Investeringsaftrek? Ook wel de EIA genoemd. De regeling zorgt voor een gemiddeld voordeel van 11% bij een investering in energiezuinige oplossingen, zoals deze warmtewerende raamfolie. Met deze regeling erbij heb je de investering in raamfolie binnen 3-5 jaar terugverdiend.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Warmtewerende raamfolie als alternatief voor zonwering

Naast een forse kostenbesparing zorgt de warmtewerende raamfolie er ook voor dat iedereen in het pand lekker naar buiten kan blijven kijken. Met traditionele zonwering zoals lamellen, rolluiken of uitvalschermen, die nodig zijn om de warmte buiten te houden, is dit niet meer mogelijk. Een ander nadeel van traditionele zonwering is dat het niet preventief werkt. Vaak is het al warm in het pand als deze zonwering naar beneden wordt gedaan. De warmtewerende raamfolie werkt juist preventief en maakt dit soort problemen verleden tijd.

Vraag offerte aan
warmtewerende raamfolie 1

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto