Warmtewerende folie

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

In de zomer genieten we massaal van de zon. Echter, als je binnen aan het werk bent of thuis zit, heeft de zon één groot nadeel: de warmte. Dit probleem proberen we op te lossen met een airconditioning. Tegelijkertijd ontstaan er dan nog meer problemen zoals de verhoging van energiekosten. Met warmtewerende folie (ook wel zonwerende folie genoemd) beperk je dit. Je geniet van een aangename binnentemperatuur zonder extra energiekosten. Wil je meer informatie over zonwerende raamfolie? Lees dan snel verder.

Het effect van warmtewerende folie

Warmtewerende raamfolie geeft je de controle over de binnenruimte terug. Maar hoe? Raamfolie heeft het effect 91% van de warmte te weren. Het is een dunne doorzichtige folie die op de beglazing wordt gemonteerd. Een aantal voordelen zijn:

  • Een unieke coat beschermt de folie en zorgt ervoor dat vuil minder snel aanhecht. Hierdoor hoef je je beglazing minder vaak te reinigen.
  • Vermindering schitteringen en reflecties.
  • Lange garantie en een lange levensduur

Of er een alternatief is voor warmtewerende folie? Ja zeker. Denk hierbij aan traditionele zonwering zoals jaloezieën. Het grote nadeel van dit soort producten is dat het wordt ingezet wanneer het te laat is. Je doet een jaloezie vaak dicht als je last hebt van de zon en als de temperatuur binnen al te hoog is. Dat is met warmtewerende raamfolie niet zo. Onze folie werkt preventief en zorgt ervoor dat de temperatuur geen kans krijgt om hoog op te lopen.

Warmtewerende folie nodig? Wij leveren raamfolies voor bedrijven en particulieren door heel Nederland. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Meer informatie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Verschillende soorten folies

Naast zonwerende, of warmtewerende folie, monteren wij ook andere folies. Kies voor zonwerende folie als je een ultieme oplossing voor de warmte van de zon wilt. Maar wat als je in de winter juist meer isolatie wil? Dan is isolerende raamfolie een goede optie voor jou. Deze raamfolie is isolerend in de winter en heeft een warmtewerend effect in de zomer. Hierdoor heb je het hele jaar door een comfortabele werk- en woonomgeving. 

Daarnaast is het voor sommige bedrijven slim om veiligheidsfolie op beglazing aan te brengen. Je wilt namelijk niet dat het glas te snel breekt of dat iemand zich verwondt aan glassplinters. Met glas is er altijd een risico aanwezig. Met veiligheidsfolie bescherm je iedereen in de ruimte doordat de folie de ruit bij elkaar houdt. Ook in de detailhandel komt veiligheidsfolie vaak voor. Met deze folie maak je het inbrekers extra moeilijk om glas te breken.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Warmtewerende folie laten plaatsen door Reflect Glasfilm

Geen enkele situatie is hetzelfde. En omdat er zoveel verschillende soorten folies bestaan helpen onze specialisten je graag met het maken van de juiste keuze. Samen zoeken we een oplossing voor het probleem dat jij ervaart en monteren we de folie bij jou op de beglazing. Heb je een vraag over een van onze folies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024-6451616.

Ben je van mening dat zonwerende folie dé oplossing is voor jouw situatie en ben je benieuwd naar een prijsindicatie? Vraag dan een offerte aan via de button hieronder. We zullen binnen 5 werkdagen contact met je opnemen.

Vraag offerte aan
warmtewerende folie 3

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto