Warmtewerende folie ramen

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

De zon, iedereen kan er heel erg van genieten. In de zomer zoeken we ‘m ook massaal op in het buitenland. Maar de mensen die aan het werk zijn in een gebouw met veel beglazing weten dat in de zomer de airco 24/7 aanstaat. Zonder die airco zou het niet te doen zijn om binnen te werken met de brandende zon op de ramen. Dé oplossing om binnen een aangename temperatuur te creëren is warmtewerende folie voor ramen. Dit wordt ook wel zonwerende folie genoemd.

Reflect Glasfilm is hierin gespecialiseerd. We hebben warmtewerende folie voor ramen, maar ook isolerende raamfolie en veiligheidsfolie in ons assortiment. We vertellen je er graag meer over!

Het effect van warmtewerende folie voor ramen

De warmtewerende folie die wij aanbrengen, zorgt ervoor dat je de controle over de binnentemperatuur terugkrijgt. Zonder dat de airco daarvoor de hele tijd aan staat. Je kunt je voorstellen dat dit een aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Met de zonwerende raamfolie wordt tot wel 91% van alle zonnewarmte tegengehouden.
En niet alleen in de zomer zijn de kosten laag. In de winter werkt de folie namelijk andersom: de warmte die in het pand aanwezig is, blijft ook in het pand. Daardoor hoeft de verwarming minder vaak aan. Zo bespaar je het hele jaar door op kosten om de temperatuur in je (kantoor)pand te regelen.

En dat wel 12 jaar lang! Dat is hoe lang de folie minimaal meegaat zonder dat er kwaliteitsvermindering optreedt. Wist je dat je als onderneming met deze raamfolie in aanmerking kan komen voor de Energie-Investeringsaftrek? Ook wel de EIA genoemd. De regeling zorgt voor een gemiddeld voordeel van 11% bij een investering in energiezuinige oplossingen, zoals warmtewerende folie ramen. Inclusief deze regeling heb je de investering in de folie er al binnen 3-5 jaar uit.

Meer weten over warmtewerende folie voor ramen?

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Warmtewerende folie ramen als alternatief voor zonwering

Naast een forse kostenbesparing zorgt de warmtewerende raamfolie er ook voor dat alle gezinsleden, werknemers of collega’s gewoon naar buiten kunnen blijven kijken. Met traditionele zonwering zoals lamellen, rolluiken of uitvalschermen kan dat niet. Daarnaast is het vaak al warm in het pand als deze zonwering naar beneden wordt gedaan. De raamfolie zonwerend werkt preventief en maakt dit soort problemen verleden tijd.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Verschillende soorten warmtewerende folie ramen

Bij het aanschaffen van raamfolie voor je ramen kun je kiezen tussen neutrale raamfolie en reflecterende raamfolie. Als je het aanzien van je pand ongewijzigd wil laten, dan kun je het beste kiezen voor neutrale raamfolie. Hierdoor zie je niet dat er folie op de ramen zit. Mocht je traditionele zonwering gebruiken om ervoor te zorgen dat niet iedereen naar binnen kan kijken, dan is reflecterende raamfolie een goede oplossing. Naast de privacy geeft deze reflecterende raamfolie het pand een mooie uitstraling.

Kijk eens op de website van Reflect Glasfilm om de verschillende mogelijkheden te bekijken of vraag hier alvast een passende offerte aan.

Vraag offerte aan
Warmtewerende folie ramen 2

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto