Veiligheidsfolie raam

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Hoge weerstand tegen inbraak!

Het hebben van veel ramen in huis is iets wat iedereen wil. Met veel ramen komt er veel licht in huis en kun je naar buiten kijken. Glas heeft echter, naast alle voordelen, één groot nadeel en dat is dat het kan breken. Glas breekt zelfs relatief eenvoudig. Met veiligheidsfolie voor ramen breken je ruiten veel minder snel en biedt dit meer veiligheid. Niet voor niets is deze manier van beveiliging verplicht in onder andere ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven.

Alle soorten glas beveiligen

Of je nou enkel glas, dubbel glas of driedubbel glas wilt beveiligen, de veiligheidsfolie van Reflect Glasfilm is geschikt voor elk type glas. Ongeacht de dikte. Het aanbrengen van veiligheidsfolie is geen gemakkelijke klus. De specialisten van Reflect Glasfilm hebben meerdere jaren ervaring met het aanbrengen van veiligheidsfolie en installeren deze folie snel en vakkundig bij jou op locatie. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer informatie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Waarom veiligheidsfolie raam?

Verschillende ondernemingen zijn vaker het doelwit van inbrekers dan anderen. De ruiten van etalages van winkels, bijvoorbeeld juwelierszaken zijn hier een voorbeeld van. Om inbrekers buiten de deur te houden is inbraakfolie de perfecte oplossing. Gemiddeld heeft een inbreker 30 seconden nodig om binnen te komen. In het onderstaande filmpje wordt duidelijk dat het zelfs in extreme gevallen het erg moeilijk wordt om door de ruit heen te komen.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Veiligheidsfolie op raam voor bedrijven

Binnen verschillende sectoren wordt al veel gebruikgemaakt van veiligheidsfolie op ramen. Bij de voedingsindustrie, de zorg en het onderwijs is veiligheidsfolie op ramen in sommige gevallen zelfs verplicht. Mocht glas breken en rondvliegen dan zijn de gevolgen voor deze sectoren niet te overzien.

Maar bij vrijwel elke onderneming in een van de bovenstaande sectoren wordt de kans op letsel als gevolg van rondvliegend glas verkleind door veiligheidsfolie. Daarnaast is zonwerende folie en veiligheidsfolie tezamen aan te brengen waardoor je voor je bedrijf direct nog meer voordelen hebt. De folie wordt aan de binnenkant aangebracht en is nagenoeg onzichtbaar. Het zicht naar binnen en buiten blijft behouden. Ben je op zoek naar meer privacy? Dan hebben wij ook privacy-folie in ons assortiment. Mocht je interesse hebben in die folie in combinatie met de zonwerende en veiligheidsfolie, dan adviseren we je graag.

Vraag offerte aan
veiligheidsfolie raam 3

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto