Spiegelfolie Zoetermeer

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Spiegelfolie is reflecterende raamfolie die ervoor zorgt dat u binnen 100% privacy heeft. Als ramen zijn voorzien van spiegelfolie, dan kan men van buiten niet naar binnen kijken. Daarnaast heeft spiegelfolie, ook wel plakfolie genoemd, nog een groot aantal andere voordelen. Het kan namelijk gecombineerd worden met andere folies, zoals warmtewerende raamfolie.

Een van deze voordelen is de kostenbesparing op energie. Warmtewerende spiegelfolie houdt namelijk 91% van de zonnewarmte tegen waardoor binnen een prettig klimaat ontstaat waarin het fijn wonen en werken is. Je hoeft dan veel minder kosten te maken voor airconditioning om jouw (werk)ruimtes van het pand in Zoetermeer te koelen.

Warmtewerende spiegelfolie is ook verkrijgbaar in een neutrale uitvoering die niet reflecterend is. Nadeel is dat men dan wel van buiten naar binnen kan kijken. In beide gevallen blijft het zicht van binnen naar buiten behouden. Een ander groot voordeel ten opzichte van andere zonweringsmogelijkheden zoals gordijnen, lamellen of buitenzonwering is dat het zicht naar buiten behouden blijft!

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Andere voordelen van spiegelfolie

Naast de privacy en de kostenbesparing heeft spiegelfolie nog een aantal andere voordelen. Spiegelfolie gaat jarenlang mee en kan tot 12 jaar effectief zijn werk doen. Spiegelfolie behoeft daarnaast geen speciaal onderhoud en kan op normale wijze worden gereinigd.

In omgevingen waar veel wordt gewerkt met beeldschermen, zoals op kantoren in Zoetermeer, heeft spiegelfolie het voordeel dat het schitteringen reduceert. Felle zon vormt dan ook geen probleem als je op zonnige dagen zonder problemen televisie wilt kijken of op de computer wilt werken. Reflect Glasfilm komt in alle sectoren in Zoetermeer voor het aanbrengen van spiegelfolie.

Wij beschikken over meer dan 30 jaar ervaring en onze bevlogen medewerkers hebben kennis van zaken.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Inbraak werend en scherf bindend

Spiegelfolie is een goede manier voor het beveiligen van glas. In de sector Zorg en Welzijn heeft dit tot voordeel dat bij ruit breuk de kans op verwondingen is geminimaliseerd. Bewoners en patiënten van een ziekenhuis of andere zorginstellingen lopen hierdoor veel minder risico’s.

Ook in de foodindustrie is dit een belangrijk voordeel omdat scherven niet in voedsel terecht kunnen komen. Spiegelfolie werkt ook inbraak werend omdat het veel moeilijker is een ruit te breken en op deze manier een pand binnen te komen. Dit heeft een vertragende werking bij een poging tot diefstal. Spiegelfolie is dan ook veel gekozen manier van zonwering in de detailhandel, op kantoren en andere omgevingen in Zoetermeer waar zich kostbare spullen bevinden.

Vraag offerte aan
spiegelfolie zoetermeer 2

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto