Gezondheid en bacteriën gaan niet samen

In een ziekenhuis is een optimale omgeving gewenst om te werken en uw patiënten te genezen. U besteedt immers veel aandacht aan infectiepreventie. De gordijnen, vitrages, lamellen en rolgordijnen zijn een bacteriële leefomgeving. Traditionele zonwering is veelal onhygiënisch, onderhoudsgevoelig en moeilijk te reinigen. Bovendien werkt dit niet preventief en wordt het vaak ingezet als het te laat is. De warmte is dan al binnen.

Bacteriën kunnen in uw huidige zonwering onderling plasmiden uitwisselen, waardoor zij recombineren. Op die manier ontstaan voortdurend nieuwe bacteriën die een risico kunnen vormen voor de gezondheid van de patiënt. Onze soorten raamfolie, voornamelijk de gezondheidszorg raamfolie, vervangen traditionele zonwering volledig. Het is een stuk hygiënischer en werkt preventief het hele jaar door.

Reflect Glasfilm beeldmerk Raamfolie voor zorginstellingen

Projecten voor zorginstellingen

Bekijk hieronder enkele van onze uitgevoerde projecten voor zorginstellingen. Benieuwd wat wij nog meer gedaan hebben? Bekijk dan onze projectenpagina!

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Totale oppervlakte

1250 m2

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Soort Raamfolie

Hyperion 20R

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Aantal ruiten

732

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn

Warmtereductie

91%

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Reflect Glasfilm beeldmerk gezondheidszorg-raamfolie

Bescherm uw personeel en patiënten met veiligheidsfolie

Elke ruit of spiegel in de gezondheidszorg vormt een potentieel risico. Glasbreuk heeft glassplinters of glasdeeltjes tot gevolg. Glasdeeltjes kunnen zorgen voor verwondingen bij uw personeel of patiënten. Hierdoor kan het essentieel zijn om raamfolie aan te brengen ter beveiliging van uw pand.

Onze oplossingen worden sinds 1990 in verschillende bedrijven binnen de gezondheidszorg toegepast. Door die jarenlange ervaring en kennis van de sector, zijn we een geschikte partner om de veiligheid in uw bedrijf te verhogen. Daarnaast is onze veiligheidsfolie BRC-, HACCP- en IFS-gecertificeerd en getest volgens de standaard normen.

Bespaar energiekosten door raamfolie

Het mooie van raamfolie is dat verschillende folies gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Zo kunt u gebruiken maken van veiligheidsfolie dat ook een isolerende werking heeft. Hierdoor bespaart u in de gezondheidszorg ook op uw energiekosten.

Isolerende raamfolie is namelijk dé oplossing voor het isoleren van een pand, ook in de gezondheidszorg. Het isolerende raamfolie van Reflect Glasfilm reflecteert tot wel 92% van de stralingswarmte. Bij het gebruik van de verwarming blijft de warmte dus binnen, in plaats van dat dit direct via de beglazing naar buiten verdwijnt. Dit resulteert niet langer in onnodig stoken.

Reflect Glasfilm beeldmerk gezondheidszorg-raamfolie
Zonwerende raamfolie Reflect Glasfilm

Projecten voor de detailhandel

Wij hebben inmiddels al veel panden, etalages en winkels voorzien van onze raamfolie. Hiernaast een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles op onze portfoliopagina

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project A

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project B

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project C

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project D

Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Ook raamfolie op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie