mall

Raamfolie voor een monumentaal pand

Waarom kiezen voor raamfolie bij uw momumentale pand?

Monumentale panden vragen veel onderhoud op het gebied van isolatie. Het vervangen van enkel glas naar dubbelglas is vaak niet toegestaan. Isolerende raamfolie wordt op bestaande beglazing zonder ingrijpende verbouwing aangebracht. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Bespaar gemakkelijk op energiekosten met onze raamfolie!

Alternatief vervanging monumentaal glas

Bij monumentale panden is het vervangen van glas in de meeste gevallen niet toegestaan. Raamfolie is dan het meest praktische alternatief omdat hier geen ingrijpende verbouwing voor nodig is. Gemiddeld wordt de isolatiewaarde van het glas met 40% verbeterd en blijft de uitstraling van het pand gelijk. Raamfolie is praktisch onzichtbaar. Als beheerder van een monumentaal pand bespaart u op energiekosten en is er altijd een ideale binnentemperatuur in het pand.

Reflect Glasfilm beeldmerk soorten-raamfolie-monumentaal
Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Reflect Glasfilm beeldmerk verduurzamen-monumenten

Besparen op energiekosten?

Isolerende raamfolie is dé oplossing voor het isoleren van monumenten. Niet alleen bij enkel glas, maar ook bij dubbel glas heeft isolerende raamfolie direct effect. Isolerende raamfolie reflecteert 92% van de stralingswarmte. Bij het gebruik van de verwarming blijft de warmte dus binnen, in plaats van dat dit direct via de beglazing naar buiten verdwijnt.

Dit resulteert niet langer in onnodig stoken. Bij monumentale panden is het vervangen van glas in de meeste gevallen niet toegestaan. Raamfolie is dan het meest praktische alternatief omdat hier geen ingrijpende verbouwing voor nodig is.

Waarom raamfolie van Reflect Glasfilm?

Isolerende raamfolie van Reflect Glasfilm biedt de oplossing voor monumentale panden. Niet alleen bij enkel glas, maar ook bij dubbel glas kan isolerende raamfolie voor een groot voordeel zorgen. Isolerende raamfolie wordt zonder complete verbouwing op de ramen aangebracht.

Maar let op, het monteren van raamfolie is een vak apart. Daarom kun je dat beter overlaten aan experts. Door onze uitgebreide kennis en en ervaring met eerdere projecten bij monumentale panden, weten we precies hoe we te werk moeten gaan.

Reflect Glasfilm beeldmerk Raamfolie-monumentaal-pand

Projecten voor de detailhandel

Wij hebben inmiddels al veel panden, etalages en winkels voorzien van onze raamfolie. Hiernaast een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles op onze portfoliopagina

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project A

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project B

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project C

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project D

Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Ook raamfolie op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie