Bescherm kinderen met raamfolie

De ideale kinderopvang: licht en veilige toestellen, een zachte vloer, behaaglijk en knus. Kinderen kunnen er ravotten en spelen. Zit er echter glas in het gebouw of de ruimte? Dan is er een risico aanwezig. Maar, de opvangruimte kan  eenvoudig veilig worden gemaakt met onze raamfolie. De ruiten van de kinderopvang worden net zo sterk als gelaagd glas en zullen niet snel breken met alle gevolgen van dien.

Wij bij Reflect Glasfilm zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het aabrengen van raamfolie in diverse sectoren, waaronder de kinderopvang. Wilt u weten op welke manier wij kunnen helpen met het beveiligen van uw kinderopvang? Bekijk dan onze projecten binnen de kinderopvang.

Reflect Glasfilm beeldmerk Raamfolie voor kinderopvang
Reflect Glasfilm beeldmerk Kinderopvang kind tekent

Waarom veiligheidsfolie in de sector kinderopvang?

Kinderen moeten vrij en veilig kunnen spelen. De kans op een glasbreuk in een kinderdagverblijf is niet heel groot. Alleen de impact en het gevaar als een ruit breekt wel. Beveilig uw glas daarom met veiligheidsfolie. Wij brengen de raamfolie op locatie aan, zonder overlast of hinder.

Onze veiligheidsfolie is bijzonder taai en sterk, het verstevigt en zorgt voor een extra barrière. Om dat te garanderen, wordt de veiligheidsfolie door en door getest. Aangebracht is het net zo sterk als gelaagd glas. Het voldoet tevens aan dezelfde doorvalveilige normen.

Naast veiligheid ook besparen op uw energiekosten?

Het mooie van raamfolie is dat verschillende folies gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Zo kunt u gebruiken maken van veiligheidsfolie dat ook een isolerende werking heeft. Hierdoor bespaart u met uw kinderopvang ook op energiekosten. Het gebruik van raamfolie is een effectievere manier om zon te weren dan dat traditionele zonwering is.

Isolerende raamfolie is namelijk dé oplossing voor het isoleren van een pand, ook in de kinderopvang. Het isolerende raamfolie van Reflect Glasfilm reflecteert tot wel 92% van de stralingswarmte. Bij het gebruik van de verwarming blijft de warmte dus binnen, in plaats van dat dit direct via de beglazing naar buiten verdwijnt. Dit resulteert niet langer in onnodig stoken.

Reflect Glasfilm beeldmerk
Zonwerende raamfolie Reflect Glasfilm

Projecten voor de detailhandel

Wij hebben inmiddels al veel panden, etalages en winkels voorzien van onze raamfolie. Hiernaast een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles op onze portfoliopagina

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project A

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project B

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project C

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project D

Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Ook raamfolie op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie