Zonwerende raamfolie clubgebouw

Raamfolie voor kantoorgebouwen

In een warm kantoorpand werken vindt niemand prettig. Bij moderne kantoorpanden met veel beglazing kan het binnen erg warm worden. Gelukkig zijn daar diverse oplossingen voor. Hoewel er veel opties zijn, wordt er vaak gekozen voor een airco op kantoor. Op warme zomerdagen is de airco de hele dag actief wat zorgt voor een enorme kostenpost.
De beste oplossing voor een aangenaam binnenklimaat op kantoor is raamfolie. Deze werkt zowel in de zomer als in de winter en 24/7 zonder dat u er naar hoeft om te kijken. Benieuwd wat meer voordelen zijn? Lees dan verder op de pagina of bekijk onze afgeronde projecten bij andere kantoorpanden.

Reflect Glasfilm beeldmerk Isoleren de raamfolie in Monumentale panden
Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Projecten voor kantoorgebouwen

Bekijk hieronder enkele van onze uitgevoerde projecten voor kantoorgebouwen. Benieuwd wat wij nog meer gedaan hebben? Bekijk dan onze projectenpagina!

Zonwerende raamfolie in het gemeentehuis van Vlissingen

Warmtereductie

91%

Gemeentehuis Vlissingen

Zonwerende raamfolie bij Sleegers Technique Nieuwkuijk

Totale oppervlakte

340 m2

Sleegers Technique Nieuwkuijk

Zonwerende raamfolie bij Motor centrum Eibergen

Warmtereductie

70%

Motor Centrum Eibergen


Reflect Glasfilm beeldmerk

Traditionele zonwering werkt niet preventief

Koelsystemen en traditionele zonwering zoals screens en jaloezieën zijn de eerste oplossingen waar men aan denkt bij zonwering. Het zijn goede oplossingen, maar kunnen het warmteprobleem niet alleen oplossen. Ze werken niet preventief en daarnaast is een koelsysteem door de grote temperatuurschommelingen geen energiezuinige oplossing. Het levert een torenhoge energierekening op en in de zomer is er nog steeds geen constante binnentemperatuur.

Andere manieren om hitte tegen te gaan zijn: vervanging van glas en raamfolie. Het installeren van zonwerende beglazing is een effectieve oplossing om de warmte van de zon tegen te gaan. Tegenwoordig weert zonwerend glas meer dan 60% van de warmte van de zon. Bent u op zoek naar een verbouwvrije, energiebesparende en betere oplossing? Dan is onze zonwerende raamfolie de meest effectieve manier. Raamfolie van Reflect Glasfilm weert 92% van de warmte en kan op elk type glas gemonteerd worden.

Ga voor een duurzame oplossing op kantoor

Verplicht energielabel C of beter voor grote kantoorpanden
Kantoorpanden moeten ook rekening houden met het verplichte energielabel C of beter. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de kantoren hier nog niet aan voldoet en het gevolg zou kunnen zijn dat bedrijven uit hun pand worden gezet. Wanneer het pand al een koelsysteem heeft, maakt raamfolie de airco nog efficiënter en levert u dat onmiddellijk een flinke besparing op.
De folie zorgt voor een koeler werkklimaat in de zomerperiode waardoor bespaard wordt op kosten van koelsystemen. In koudere maanden wordt de warmte juist behouden, wat resulteert in veel minder stookkosten. De preventieve werking van de folie zorgt ervoor dat het op kantoor altijd aangenaam is. De warmte blijft in de winter binnen en in de zomer buiten. Hierdoor is raamfolie niet alleen goed voor de portemonnee maar zorgen we samen voor een groenere wereld.

Reflect Glasfilm beeldmerk
Zonwerende raamfolie Reflect Glasfilm

Projecten voor kantoorgebouwen

Wij hebben inmiddels al panden en kantoorgebouwen voorzien van onze raamfolie. Hiernaasteen greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles op onze portfoliopagina

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project A

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project B

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project C

Zonwerende raamfolie sportlocatie Bloemerd

Project D

Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Ook raamfolie op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie