UV-werende folie kopen: bescherm uw meubels en chemische stoffen

Anti-UV-folie of UV-folie is een speciale film voor glas. Het blokkeert zonnestralen en beschermt tegen slechte effecten van de zon. We plakken deze raamfolie vaak in kantoorgebouwen en winkels om meubels, vloeren en kunst te beschermen tegen kleurschade door zonlicht. Onze UV-folie hoeft niet onderhouden te worden en is geschikt om stoffen in een fabriek te beschermen die gevoelig zijn voor ultraviolet.

De voordelen van UV-folie

Bescherming van spullen: Om te beginnen beschermt UV-folie meubels, vloeren en kunst tegen verkleuring door de zon. Hierdoor blijven de meubels er langer nieuw uitzien.

Minder energiekosten: Daarnaast helpt UV-folie om de energierekening te verlagen. Het houdt de warmte van de zon tegen, waardoor de airco minder hard hoeft te werken om het koel te houden.

Betere werkplekken: Ook het comfort in gebouwen wordt met UV-folie verhoogd door de hoeveelheid warmte en fel zonlicht van de ramen te verminderen. Dit zorgt voor een fijnere omgeving voor werknemers en klanten.

Meer veiligheid: Zelfs schade door glasscherven bij een ongeluk of inbraak kan worden voorkomen door UV-folie.

Beter en goedkoper: Bovendien is UV-folie goedkoper en beter dan traditionele zonwering zoals bijvoorbeeld zonneschermen, jaloezieën, plisségordijnen, lamellen en zonneluifels. Dit komt omdat UV-folie niet onderhouden hoeft te worden en voor jaren dezelfde werking behoudt.

Kortom, UV-werende folie biedt veel voordelen voor bedrijven, zoals een langere levensduur van producten, minder energiekosten en een comfortabele en veilige werkplek.

Onze projecten

Wij hebben veel panden voorzien van onze raamfolie. Hiernaast ziet u een greep uit onze uitgevoerde projecten.

Bekijk alles

Zonwerende raamfolie in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Zonwerende raamfolie bij Motor Centrum Eibergen

Motorcentrum Eibergen

Zonwerende raamfolie bij Sleegers Technique Nieuwkuijk

Sleegers Technique Nieuwkuijk

isolerende raamfolie Zuiderhofje Haarlem

Zuiderhofje Haarlem

UV-folie: Wat is het doel van UV-folie?

UV-folie heeft als doel uw bezittingen te beschermen tegen UV. Daarom is UV-folie van grote waarde voor het beschermen van bezittingen in uw organisatie of winkelpand. Daarnaast werkt de folie preventief en hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat UV-straling roet in het eten gooit in uw pand.

UV-folie: de doorzichtige folie op het raam.

Raamfolie is een doorzichtige folie die u niet ziet wanneer het aangebracht is. Onze raamfolies zijn heel geschikt voor kantoorgebouwen. Zoekt u UV-blokkering voor uw kantoor, bedrijf,kunstgalerij, winkel of fabriek? Dan bent u bij Reflect Glasfilm op de juiste plek. U kunt makkelijk een gratis offerte aanvragen. We hebben een breed aanbod in folie van hoge kwaliteit en wij komen graag bij u langs om advies te geven over de juiste folie voor jouw probleem.

Reflect Glasfilm beeldmerk gezondheidszorg-raamfolie

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie