Banner website Reflect Glasfilm

Zonwerende raamfolie

Dé oplossing om te besparen in uw energiekosten

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf te beschermen tegen ongewenste warmte en daarbij ook nog eens te besparen in uw energiekosten? Dan bent u bij Reflect Glasfilm aan het juiste adres. Onze zonwerende raamfolie is namelijk ontworpen om de warmte tijdens zonnige dagen buiten te houden, terwijl het natuurlijke licht behouden wordt. Zo kunt u genieten van een comfortabeler binnenklimaat en tegelijkertijd energie besparen door het verminderen van het gebruik van airconditioning. Klinkt als een ideale oplossing, toch?

Bij Reflect Glasfilm streven we altijd naar kwaliteit. Onze hoogwaardige zonwerende folie wordt professioneel geïnstalleerd door ons ervaren team. We begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Dus, als u op zoek bent naar zonwerende raamfolie van goede kwaliteit, kunt u bij Reflect Glasfilm terecht. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het creëren van een energiezuinige en comfortabele werk- en leefomgeving.

Soorten zonwerende raamfolie

Bij Reflect Glasfilm worden twee verschillende soorten zonwerende raamfolies gebruikt om de impact van het zonlicht en de warmte op gebouwen te verminderen. Beide hebben hun eigen kenmerken en voordelen.

Hyperion reflecterende zonwerende raamfolie
Reflecterende zonwerende raamfolie wordt ook wel spiegelfolie genoemd vanwege het kenmerkende reflecterende uiterlijk. Deze raamfolie heeft een metalen coating die zonlicht en warmte weerkaatst voordat ze door het glas kunnen dringen. Het belangrijkste voordeel van de reflecterende raamfolie is dat het een hoge mate van warmtewering heeft en binnenruimtes koeler blijven. Door de reflecterende eigenschap zorgt deze raamfolie overdag ook voor privacy, omdat het moeilijker is om van buiten naar binnen te kijken.

Hyperion neutrale zonwerende raamfolie
Neutrale zonwerende raamfolie is ontworpen om zonlicht en warmte af te weren zonder het uiterlijk van het gebouw sterk te beïnvloeden. In tegenstelling tot reflecterende zonwerende raamfolie heeft neutrale raamfolie een subtielere uitstraling en behoudt het natuurlijke uiterlijk van ramen. In vergelijking met reflecterende raamfolies kan neutrale raamfolie mogelijk iets minder effectief zijn in het weren van zonlicht.

De voordelen van onze zonwerende raamfolie

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Tenminste tot 12 jaar effectief

Onze projecten met zonwerende raamfolie

zonwerende raamfolie Ramada The Hague Scheveningen

Ramada The Hague Scheveningen

Drie types zonwerende raamfolie, voor verschillende behoeften in diverse ruimten. De Hyperion 20N, Hyperion 20R, en Hyperion 50R bieden variërende...

zonwerende raamfolie Gemeente Bernheze

Gemeente Bernheze

Voor de Gemeente Bernheze hebben we de Hyperion 20R zonwerende raamfolie geïnstalleerd, met een totale oppervlakte van 89 m² verdeeld...

zonwerende raamfolie CWZ atrium

CWZ Atrium

Bij het CWZ - Atrium werd gekozen voor Hyperion 20R, onze zonwerende raamfolie. Deze raamfolie werd aangebracht op in totaal...

Zonwering en zonwerende raamfolie op kantoorgebouw | Reflect Glasfilm

Reflect Glasfilm Blog

bla bla

Zonwerende Raamfolie

Meer comfort én minder kosten

Op warme dagen wilt u natuurlijk graag de warmte buiten houden. Zonwerende raamfolie is de perfecte oplossing om de warmte via uw beglazing te verminderen. Het grote voordeel is dat zonwerende raamfolie het hele jaar door effectief is. In de zomer blijft de warmte buiten, terwijl in de winter de warmte binnen wordt gehouden. Hierdoor kunt u het hele jaar genieten van een comfortabel binnenklimaat. U zult merken dat u minder afhankelijk bent van de kachel of verwarming. Dat betekent natuurlijk een daling in uw energiekosten.

Met zonwerende raamfolie kunt u tot wel 91% van de zonnestralen weren. Traditionele zonwering, zoals screen en zonneschermen, vereist regelmatig onderhoud en dat is niet het geval met onze raamfolie. Daarentegen werkt onze raamfolie preventief en zorgt altijd voor een ideale binnentemperatuur, zonder dat u daar over hoeft na te denken.

Bespaar energiekosten en geniet het hele jaar door van een aangename werk- en leefomgeving met onze zonwerende raamfolie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verlagen van uw energiekosten en het verbeteren van het comfort in uw werk- en woonomgeving.

Reflect Glasfilm beeldmerk zonwerende raamfolie bij Multitube Weert

Subsidie op zonwerende raamfolie met de Energie Investeringsaftrek (EIA)

Onze zonwerende raamfolie heeft een gemiddelde levensduur van 12 jaar en wordt geleverd met een garantie van 10 jaar. Bedrijven kunnen fiscaal voordelig investeren in duurzame energie en energiebesparende technieken. U kunt 55,5% van uw investeringskosten aftrekken van de belastbare winst, naast de normale afschrijving van 100% van het totale project.

Uitleg: 100% + 55,5% = 155,5% Maximaal fiscaal aftrekbaar.
Voor een B.V. geldt dan, 25% van 155,5% = 38.88% EIA voordeel

Wilt u meer weten over EIA? Lees dan onze blog.

Effectiviteit van zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is zeer effectief in het verminderen van de impact van zonlicht en warmte in gebouwen, echter is de effectiviteit afhankelijk van specifieke eigenschappen. Denk aan het type raamfolie, de kwaliteit en hoe de zonwerende raamfolie is aangebracht.

 • Type raamfolie: Er zijn verschillende soorten raamfolies op de markt met elk hun eigen unieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan reflecterende raamfolie, neutrale raamfolie, decoratiefolie en meer. Het kiezen van het juiste type zonwerende folie is cruciaal om het gewenste resultaat te bereiken. Het is raadzaam om professioneel advies in te winnen om de meest geschikte folie voor uw situatie te kiezen.
 • Kwaliteit van de raamfolie: De kwaliteit van zonwerende raamfolie heeft een grote invloed op de effectiviteit ervan. Een raamfolie van hoge kwaliteit levert betere prestaties op het gebied van warmteafstoting, UV-bestendigheid, lichttransmissie en duurzaamheid.
 • Installatie: Het aanbrengen van zonwerende raamfolie vergt kennis en ervaring. Indien de raamfolie niet juist wordt geplaatst kan dat ten koste gaan van de effectiviteit. Het raadplegen van professionals voor het monteren van raamfolie en gerenommeerde merken kan u helpen de juiste keuze te maken.

De hoogwaardige zonwerende raamfolie van Reflect Glasfilm reduceert 91% van de warmte en vermindert daarmee aanzienlijk de binnentemperatuur.

Wat zeggen onze klanten?

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen

Wat kost zonwerende raamfolie?

De kosten van zonwerende raamfolie kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het type raamfolie, grootte van de ramen, installatiekosten en andere eventuele bijkomende kosten. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte op maat zodat u precies weet wat de prijs van onze zonwerende raamfolie is. 

Veelgestelde vragen over zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is een dunne, doorzichtige folie die op glazen oppervlakken wordt aangebracht om de zonnestraling te verminderen. Het werkt door zonnewarmte en schadelijke UV-stralen te blokkeren, terwijl het natuurlijke licht behouden blijft.

Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Let op! Wij leveren uitsluitend aan zakelijke opdrachtgevers.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie