Raamfolie zonwerend

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Op warme dagen houd je de zon natuurlijk graag buiten. Toch is het lekker om naar buiten te kunnen blijven kijken zonder lamellen, gordijnen of andere zonwering die het uitzicht belemmeren. Met raamfolie zonwerend van Reflect Glasfilm hebben we hier een oplossing voor gevonden. Tot wel 91% van de warmte wordt geweerd, zonder zichtverlies. Het effect is direct meetbaar en je krijgt bij ons 8 jaar productgarantie.

Bij Reflect Glasfilm zijn we al sinds 1991 bezig met raamfolie. Raamfolie zonwerend, met de vele bijbehorende voordelen, is voor veel mensen helaas nog een onbekend product. Daar brengen we graag verandering in. We nemen het hele proces rond raamfolie graag uit handen. Van advies tot montage, bij Reflect Glasfilm staan we voor je klaar.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Waarom is raamfolie zonwerend de beste optie?

Voor bedrijfspanden of winkels die graag zonwering willen zonder onderhoud is raamfolie zonwerend de beste keuze. Dit biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele zonwering. Zoals behoud van het zicht naar buiten, de preventieve werking en de flinke besparing in kosten. Dat leggen we graag even uit.

Bij een kantoorpand met veel ramen is het heerlijk om naar buiten te kunnen kijken. Zeker als het mooi weer is. Het is dan zonde dat soms de, toch noodzakelijke, raambekleding in de weg zit. Raamfolie biedt daar een oplossing voor. De raambekleding hoeft niet meer te worden gebruikt, het pand warmt minder snel op én er kan altijd naar buiten worden gekeken. Want raamfolie is praktisch onzichtbaar. De traditionele zonwering gaat meestal pas naar beneden als de ruimte opgewarmd is. Dan is het al te laat. De raamfolie zonwerend van Reflect Glasfilm werkt preventief. Dat zorgt ervoor dat de temperatuur op kantoor altijd aangenaam is. Daarnaast scheelt het veel in energiekosten voor bijvoorbeeld een koelsysteem.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Raamfolie zonwerend advies op maat

Bij Reflect Glasfilm helpen we je graag en geven we advies op maat over raamfolie. Dat doen we al bijna 30 jaar met veel plezier. Bij het kiezen van de juiste raamfolie moeten bepaalde keuzes gemaakt worden. Zo kan het zijn dat traditionele raamdecoratie ook gebruikt wordt voor het creëren van privacy in het kantoorpand. Het is daarom mogelijk om raamfolie te kiezen in 2 soorten: neutraal en reflecterend. Bij neutrale raamfolie is het zo dat je vaak niet eens ziet dat de folie erop zit. Bij reflecterende folie behoud je de privacy. Daarnaast geeft reflecterende folie een pand een mooie uitstraling.

Vraag offerte aan
raamfolie zonwerend 2

Folie biedt meer veiligheid

Glas kan nou eenmaal breken, wat gevaar met zich meebrengt. Niet voor niets moeten bepaalde sectoren hun glas extra laten beveiligen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de kinderopvang, hotels en restaurants en zorginstellingen. Raamfolie zonwerend biedt ook hier een oplossing voor. Het is namelijk een goed alternatief voor veiligheidsglas en ook nog eens een stuk goedkoper. De folie werkt scherfbindend waardoor scherven niet in de rondte vliegen mocht de ruit breken. Raamfolie heeft als bijkomend voordeel dat het ook inbraakvertragend werkt. Het is niet gemakkelijk om deze ruit te breken. Hierdoor hebben inbrekers minder kans bij versterkte ramen met raamfolie.

Benieuwd hoe de folie er in het echt uitziet? Bekijk dan onze projecten op de site. Alvast een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan hieronder!

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto