Raamfolie zonwerend Enschede

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Reflect Glasfilm levert zonwerende raamfolie in Enschede en omgeving

Voor bedrijfspanden, winkels of restaurants die graag zonwering willen hebben zonder onderhoud is zonwerende raamfolie een goede keuze. Warmtewerende raamfolie heeft heel veel voordelen boven zonwering in de vorm van bijvoorbeeld uitvalschermen, markiezen, rolluiken of rolgordijnen. Daarnaast gaat raamfolie meer dan 12 jaar mee zonder dat de kwaliteit vermindert.

Reflect Glasfilm is gespecialiseerd in raamfolies waaronder zonwerende raamfolie maar ook in isolerende raamfolie of veiligheidsfolie. Wij verzorgen de professionele aanbreng van raamfolie zonwerend door heel Nederland en komen ook in Enschede; zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Meer informatie over zonwerende raamfolie

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Voordelen van zonwerende raamfolie in Enschede

Zonwerende raamfolie houdt tot 91% van de zonnewarmte tegen. Dit betekent dat je in de zomertijd als het buiten warm is, binnen een koele en aangename binnentemperatuur kunt bereiken. Je hoeft dan niet of veel minder de airconditioning aan te zetten waardoor je met raamfolie zonwerend behoorlijk kunt besparen op kosten van energie. In de winter werkt het andersom: dan houdt de zonwerende raamfolie de warmte juist binnen zodat je ook in de koudere jaargetijden financiële voordelen kunt behalen als je kiest voor zonwerende raamfolie. Een ander groot voordeel van raamfolie is dat jij en je gezinsleden of werknemers gewoon naar buiten kunnen kijken. Als er lamellen, rolluiken of uitvalschermen worden gebruikt als zonwering voor uw pand in Enschede, dan belemmert dit het uitzicht.

Zonwerende raamfolie reduceert ook schitteringen en reflecties waardoor zonder problemen kan worden gewerkt met beeldschermen. UV straling wordt tot 99% geblokkeerd en raamfolie zonwerend is vuilafstotend en bestand tegen zuren. Neem gerust contact op met Reflect Glasfilm als je meer wilt weten over de mogelijkheden van raamfolie of als je persoonlijk advies nodig hebt.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Scherf bindend en inbraak vertragend

Omdat glas nu eenmaal kan breken brengt glas ook altijd gevaar met zich mee. In bepaalde omgevingen is daarom de beveiliging van glas noodzakelijk; bijvoorbeeld in de kinderopvang, in restaurants en hotels, winkels en in zorginstellingen. Hier gelden vaak voorschriften voor het beveiligen van glas. Raamfolie is dan een goed alternatief voor veiligheidsglas. Het is goedkoper en werkt bijzonder goed: mocht er een ruit stuk gaan dan werkt de folie scherf bindend en er zullen dus geen glasscherven in het rond vliegen. Raamfolie zonwerend of isolerend werkt ook inbraak vertragend. Een raam dat is voorzien van raamfolie is niet eenvoudig te breken en inbrekers zullen dus veel meer moeite moeten doen om binnen te komen en maken daarbij ook meer lawaai waardoor omstanders worden gealarmeerd.

Vraag offerte aan
Raamfolie zonwerend enschede

Neutrale en reflecterende raamfolie zonwerend in Enschede

Als je besluit tot aanschaf van raamfolie zonwerend dan kan je kiezen uit neutrale raamfolie of reflecterende raamfolie. Wil je het aanzien van je pand niet wijzigen dan kan je het beste voor neutrale zonwering kiezen. Als je voor reflecterende raamfolie kiest, dan heb je als extra voordeel dat van buiten niet naar binnen kan worden gekeken. Jij en je gezinsleden of werknemers hebben daardoor direct veel meer privacy. Reflecterende raamfolie zonwerend geeft je pand in Enschede een mooie uitstraling.

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto