Isolerende raamfolie

Raamfolie in Zaanstad

Raamfolie kopen in Zaanstad: Bekijk de opties van Reflect Glasfilm

De zon kan ons veel voordelen opleveren: gratis verwarming, een mooi bruin kleurtje en warme dagen tijdens de vakantie. Maar wat als het nou te warm wordt? De zon kan u ook geld kosten, namelijk als u een pand moet koelen. Het koelen van een pand in Zaanstad, een bedrijfsruimte bijvoorbeeld, kost driemaal zoveel als het verwarmen ervan. U kunt op de kosten van koeling enorm veel geld besparen door te kiezen voor zonwerende raamfolie.

Reflect Glasfilm is gespecialiseerd in onder meer zonwering folie en biedt haar diensten in heel Nederland aan; ook in Zaanstad. Verlaag ook uw kosten op koeling en kies voor professionele zonwerende folie.

De voordelen van raamfolie in Zaanstad

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Tot 12 jaar effectief

Raamfolie voor bedrijven of particulieren?

Voor particuliere woningen is zonwerende folie uiteraard ook een grote aanwinst, maar voor bedrijven is zonwering onontbeerlijk. Traditionele zonwering zoals uitvalschermen, markiezen of andere schermen brengen ook nadelen met zich mee. Het onderhoud bijvoorbeeld.

Zonwerende raamfolie behoeft geen onderhoud en kan eenvoudig worden gereinigd. U kan tot wel 12 jaar genieten van zonwerende folie in Zaanstad en de werkzaamheid wordt in de loop der jaren niet minder. Een ander groot voordeel van zonwerende folie is het tegengaan van schitteringen op beeldschermen. Als de zon op een beeldscherm schijnt is werken vrijwel onmogelijk. Uiteraard is ook de anti-inbraak functie heel belangrijk.

Verschillende soorten raamfolie

Reflect Glasfilm biedt een uitgebreide en complete keuze als het gaat om raamfolie. Naast zonwering folie kunt u bij ons ook terecht voor veiligheidsfolie en isolerende folie. Ook zonwerende folie voor de auto behoort tot ons assortiment. Zonwerende folie is beschikbaar in twee vormen: reflecterend en niet reflecterend (neutraal). Als u kiest voor reflecterende folie dan heeft u als extra bijkomend voordeel dat ook inkijk tot het verleden behoort. Kijk op onze website voor informatie en naar eerdere projecten die wij mochten uitvoeren. U kan zo een schat aan informatie vinden en ideeën opdoen voor uw eigen pand in Zaanstad. Natuurlijk zijn wij u graag van dienst als u informatie wilt of direct een vrijblijvende offerte wilt aanvragen.

Inbraakwerende én zonwerende folie

In uw pand bevinden zich spullen die aantrekkelijk kunnen zijn voor dieven. Kostbare apparatuur zoals laptops, voorraad of bijzondere objecten zoals kunst. U voorkomt inbraken door de aanschaf van zonwering folie voor uw pand in Zaanstad. Door de folie is het veel moeilijker om een ruit kapot te slaan. Inbrekers moeten meer moeite doen, meer geluid maken en dit zal de omgeving attenderen op de inbraak.

U heeft dus veel meer kans op een mislukte inbraak of dieven beginnen er gewoon niet aan. Daarbij komt ook nog dat een kapotte ruit veel minder rommel maakt, omdat de folie de scherven bij elkaar houdt. Om die reden is zonwerende folie ook uiterst geschikt voor gebruik in omgevingen zoals een kinderdagverblijf of restaurants. Wilt u meer weten over zonwerende folie dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij adviseren u graag vrijblijvend. Reflect Glasfilm komt in heel Nederland, ook in Zaanstad en omgeving.

 

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie