Raamfolie van Reflect Glasfilm

Voor elk type glas

Advies op locatie

Vakkundige installatie

Een aangename binnentemperatuur met raamfolie van Reflect Glasfilm!

Te warm in de zomer en te koud in de winter… In veel werk- en woonplekken is het een frustratie die nooit ophoudt. In de zomer draait de airconditioning op volle toeren om de ruimte aangenaam koel te houden. En worden er zonwering producten gebruikt om de zon zoveel mogelijk buiten te houden. In de winter schroeven we met z’n allen de verwarming omhoog, zodat we het lekker warm hebben.

Beide situaties brengen veel nadelen met zich mee. Zo rijzen de kosten van de airconditioning of verwarming de pan uit. Al met al, niet voordelig en zeker niet milieuvriendelijk. Echter, een aangename plek om te werken en te wonen is belangrijk. Dat snappen wij maar al te goed! Dit kan worden opgelost met raamfolie.
Benieuwd naar de mogelijkheden met glasfolie voor jouw pand of woning? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd in raamfolie?

Vraag via het onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Vraag offerte aan

Raamfolie biedt oplossing voor een complex probleem

Het isoleren oude of  monumentale panden kan erg lastig zijn. De raamfolie van Reflect Glasfilm biedt hier een oplossing voor. Dankzij onze raamfolie op beglazing krijg je de controle over de ruimte terug. Daarnaast hoeven te ruiten bij dit soort panden niet vervangen te worden én blijft het aanzicht behouden.
Een ander groot voordeel is dat onze raamfolie het hele jaar door functioneert. De folie houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Het resultaat? Het hele jaar comfort, zonder onnodige energiekosten.

Ontdek alle soorten folies

Veelgestelde vragen

Wat is raamfolie?

Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een flinterdunne laag die op ramen wordt aangebracht. Dit is toepasbaar voor diverse doeleinden zoals: zon- en lichtwering, schadelijke UV-zonlichtwering, inbraakvertraging, explosievertraging, veiligheid, glasisolatie verbetering, privacy verhoging en decoratie

Waar is raamfolie van gemaakt?

Raamfolie wordt gemaakt van meerdere sterke polyester lagen van duurzame kwaliteit.

Welke soorten raamfolie zijn er?

Bij ons kan je terecht voor isolerende raamfolie, zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, decoratie- en privacy folie. Al onze filmtypen met meer informatie vind je op deze pagina: www.reflectglasfilm.nl/filmtypen

Waar kan raamfolie op toegepast worden?

Raamfolie kan worden toegepast op elk type beglazing: glazen ruiten, glaswanden en spiegels. Raamfolie hecht alleen op vlak glas.

Kan ik thuis ook raamfolie laten aanbrengen?

Ja, raamfolie is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij adviseren dit te laten door onze monteurs. Wanneer je zelf zonder ervaring aan de slag gaat, is het moeilijk om het helemaal netjes te krijgen. Onze monteurs doen dit dagelijks en zijn hierin getraind!

Alle vragen bekijken

De voordelen van Reflect Glasfilm Raamfolie

Meer dan 30 jaar praktijkervaring | Hoogste kwaliteit raamfolie | Offerte op maat | Vakkundige installatie | Voor elk type glas | Bedrijven en particulieren

Bekijk ons laatste werkOfferte aanvragen

Recente projecten

We zijn trots op wat we doen! Daarom hebben we hier een klein deel van onze ruim 8.000 projecten neergezet.

Wil je zelf eens een mooie oplossing van dichtbij bekijken? Onze folie kom je door het hele land tegen.

Bekijk alles

Het gevolg van een onaangename binnentemperatuur

Een prettige werk- en leefomgeving is elke dag weer belangrijk voor jou, je gezin en je werknemers. Echter, het is zomers al snel te warm en s ’winters snel te koud. Het gevolg: geen aangename plek om te werken. Dit brengt een aantal nadelige gevolgen met zich mee:

  • Lage productiviteit: via een buitenbeglazing kunnen in de zon de temperaturen hoog oplopen. Medewerkers zijn bij een hoge temperatuur al snel 20% minder productief.
  • Ziekteverzuim: bij het inrichten van een goede werkplek denken veel mensen aan goede zonwering, goede verlichting, goede stoelen en bureaus. Daar hoort ook een gezond binnenklimaat bij. Werken in te hoge temperaturen, geen goede ventilatie of een te droge lucht kan leiden tot concentratiegebrek, vermoeidheid en hoofdpijn. Hierdoor stijgt het ziekteverzuim.
  • Hoge energierekening: het continu aanpassen van de binnentemperatuur kan zorgen voor torenhoge energierekeningen. Bij afwisselend gebruik van een airconditioning en verwarming lopen deze kosten namelijk al snel op. Dit zijn onnodige energiekosten die het probleem niet zullen oplossen.

In een aangename werkomgeving zal het ziekteverzuim dalen en de positieve werksfeer toenemen. Productiviteit zal stijgen en de energiekosten dalen. Kies voor groene beglazing!

Vraag offerte aan
raamfolie 4

Wat zeggen onze klanten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor informatie over onze producten en diensten. Een offerte kan je gemakkelijk aanvragen met het offerteformulier.

Steiger 2
6581 KZ Malden
Tel: 024-6451616
E-mail: info@reflectglasfilm.nl

30

jaar ervaring

8000

gebouwen met raamfolie

A

kwaliteit folie

Vraag een offerte aan

1Vraag een offerte aan
2Upload projectfoto