Isolerende raamfolie

Zonwerende raamfolie Oosterhout

Raamfolie in Oosterhout: Bekijk de mogelijkheden van Reflect Glasfilm

Heeft u een woning of bedrijfspand in Oosterhout met veel beglazing? Dan merkt u dat de temperaturen in de zomer flink oplopen. Het is dan niet fijn om dichtbij de beglazing te zitten. Met onze zonwering heeft u daar in Oosterhout geen last meer van.

Er zijn veel oplossingen op de markt tegen zonwering. Echter, traditionele zonwering werkt niet preventief. Onze zonwerende raamfolie well! Zoekt u een eenvoudige oplossing voor de overlast van de warmte van de zon? Lees dan snel verder.

De voordelen van raamfolie in Oosterhout

Tot 91% warmtewering

Vuilafstotend én bestand tegen zuren

Blokkeert meer dan 99% van de UV-straling

Reduceert schitteringen en reflecties

Scherfbindend en dus inbraakvertragend

Tot 12 jaar effectief

Wat is raamfolie?

Raamfolie is een flinterdunne folie die voor een hoge isolatie, warmtewering, inkijkwering of UV-wering zorgt. Er bestaan diverse soorten raamfolie. De meest bekende is de zonwerende raamfolie, maar de meeste raamfolies hebben meerdere functies. Zo is onze zonwering ook isolerend en UV-werend en heeft isolerende raamfolie ook zonwerende functies.

Het effect van raamfolie

Door het aanbrengen van zonwering op beglazing reduceert u het hinderlijke zonlicht en de zonnewarmte bij panden in Oosterhout. Dit resulteert in een prettiger woon- en werkklimaat. Zonwering bespaart ook, want met zonwerende raamfolie is een airconditioning overbodig. Bent u op zoek naar raamfolie op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 28 jaar ervaring en ons uitgebreide assortiment is Reflect Glasfilm dé specialist op dit gebied.

 

Zonwering Oosterhout voor particulieren en bedrijven

Zonwering is zowel voor particulieren als bedrijven in Oosterhout. Een aangenaam binnenklimaat is erg belangrijk. Zeker op het werk. Heeft u door de warmte in de zomer last van een te hoge binnentemperatuur? Dan kan dit een lage productiviteit, ziekteverzuim en hoge energierekeningen opleveren. Mensen kunnen zich namelijk slechter concentreren met een te hoge binnentemperatuur. Veel bedrijven lossen dit op met een airconditioning, maar met onze raamfolie heeft u geen airco nodig en bespaart u op uw energiekosten. Met zonwering van Reflect Glasfilm krijgt u de controle over de ruimte terug.

Meer informatie over zonwering Oosterhout

Bent u enthousiast en is dit voor u dé oplossing voor de overlast van de zon? Neem dan contact op met ons en vraag naar meer informatie bij onze adviseurs. Omdat het voor u soms lastig is om de situatie via de telefoon/mail te bespreken, komen we graag in Oosterhout langs om de situatie op locatie te bekijken. Voor elke soort beglazing, situatie of probleem hebben wij een bijpassende raamfolie. Onze specialisten vertellen u daar graag meer over.

Via deze weg wilde ik jullie hartelijk bedanken voor het folie wat bij ons is aangebracht. We merken met de afgelopen paar warme dagen direct het verschil! We kunnen ’s avonds weer in de keuken staan zonder te zweten en de woonkamer is ook lekker koel. Hartelijk dank voor jullie service!

R. Baardman
Zonwerende raamfolie

De betrokkenheid bij advisering en projecten in uitvoering door Reflect Glasfilm is buitengewoon. Ik kan Michel met een gerust hart meenemen op locatie waarbij hij zijn expertise inzet in het belang voor onze klant/ gebruiker. Er wordt veel energie gestoken in het uitleggen van de technische aspecten en toepassingen.

Ron Hoeks

Het werd enorm warm in ons gebouw en daarnaast tonen we waardevolle stukken die maximaal beschermd moesten worden tegen de invloeden van de zon. Reflect Glasfilm had de perfecte oplossing, zonwerende buitenfolie, die zowel warmte als UV tegenhoudt. We zijn zeer tevreden over Reflect Glasfilm en bevelen hun iedereen aan.

Jan Henningheim

Tijdens de afgelopen warmteperiode voldeed de aangebrachte glasfilm meer dan uitstekend. Ik met mijn hand de beplakte ruiten gevoeld. Vorig jaar kon ik dat niet doen, omdat de ruit bloedheet was. Nu kon ik gewoon mijn hand langere tijd tegen de ruit aan houden. Het is een prima investering geweest die zijn doel zeker bereikt heeft.

Luc Broers
Zonwerende raamfolie

Ik heb Reflect Glasfilm leren kennen als zeer bedreven, betrouwbaar en professionele aanbieder en verwerken van renovatie van glaspartijen. Met de nodige aandacht voor het minimaliseren van de CO2 footprint. Alles met Reflect Glasfilm loopt gewoon soepel. En de twee Michels hebben veel kennis en kunde.

René Engelen
Zonwerende raamfolie in Wassenaar

Raamfolie ook op uw ramen?

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 12 MB.
  Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

  Neem contact op of vraag een offerte aan

  Heb je vragen over ons product en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande contactmogelijkheden. Een offerte vraag je gemakkelijk aan met het offerteformulier hiernaast.

  Steiger 2
  6581 KZ Malden
  Tel: 024-6451616
  E-mail: info@reflectglasfilm.nl

  30+

  jaar ervaring

  8.000

  gebouwen met raamfolie

  A+

  kwaliteit folie